به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خوراک سبزیجات سحری آشنا کنیم.
مواد لازم
باقلا به میزان لازم
گوجه فرنگی متوسط مکعبی خرد شده – ۲ عدد
پیاز کوچک خرد شده – یک عدد
سیر ریز شده – کمی
فلفل دلمهای خرد شده - به میزان لازم
روغن، زیره و نمک – به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر
طرز تهیه
۱- در یک ظرف روغن بریزید تا داغ شود. پیازها را اضافه کنید تا رنگ آن به حالت طلایی درآید، سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد فلفل خرد شده را به آن بیفزایید.
۲- پس از آن مکعبهای خرد شده گوجه فرنگی و باقلا را اضافه کنید و بگذارید تا در روغن داغ و پخته شود، سپس آن را از روی آتش بردارید و به آن آب لیمو اضافه کنید.
۳- مراقب باشید زمانی که باقلا روی حرارت است، آب لیمو را اضافه نکنید تا طعم تلخی در غذا ایجاد نشود.
۴- غذای شما آماده است و میتوانید آن را در وعده سحری میل کنید.
۵-در صورت تمایل میتوانید به جای باقلا از حبوباتی مانند لوبیا چیتی یا لوبیای رشتی استفاده کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/