به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ پنیر کبابی یا ساندویچ پنیر گریل شده شاید به اندازه دیگر فست فودها مثل پیتزا برای ما ایرانیها شناخته شده نباشد، ولی آن قدر در کل دنیا مهم و محبوب بوده است که یک روز را به نام آن زده اند. به مرور هم محبوبیت این روز در جهان، بیشتر میشود. حالا افراد زیادی هستند که «روز جهانی ساندویچ پنیر کبابی» را دور هم جمع میشوند و با تهیه ساندویچ پنیر کبابی یک روز خاص را جشن میگیرند. در ادامه طرز تهیه ۳ مدل ساندویچ پنیر کبابی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست: ۸ ورق
کره (ذوب شده): ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده: ۱۲۰ گرم
سس خردل: به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر
طرز تهیه
همین ابتدای کار بگوییم که در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی میتوانید سس خردل را به صورت جداگانه و کنار غذا سرو کنید یا اینکه آن را همراه با ساندویچ تُست کنید. پس این کار را به سلیقه خودتان واگذار میکنیم.
یک تابه را روی حرارت بگذارید و کره را در آن بریزید تا ذوب شود. ۴ تا از نانهای تست را در تابه بگذارید. حرارت را پایین بیاورید تا نانها نسوزند. اگر میخواهید سس خردل بزنید، به یک طرف آنها سس بمالید و طرف دیگر را سرخ کنید.
روی نانهای تست را پنیر رنده شده بریزید و لایههای بعدی نان را روی آنها بگذارید. وقتی یک طرف نانهای تست سرخ و طلایی شدند، آنها برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. در این فاصله پنیر موجود در نان تست ذوب میشود.
میتوانید مقداری دیگر از پنیر را در کره تفت دهید و وقتی ذوب شد و حالت چسبندگی به خودش گرفت، روی نان بمالید.
طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در ماهیتابه
وقتی هر دو طرف نانها تست سرخ شد، آنها را سرو کنید. ساندویچ پنیر کبابی با انواع سس به خصوص سس خردل سرو میشود.
این مدل ساندویچ پنیر، حدود ۳۰۰ کالری انرژی و ۱۶ گرم چربی دارد.
طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر
نکته: در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر، از همان مواد موجود در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در تابه استفاده کنید.
فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. نانها را در فر بگذارید تا کمی ترد شود. سپس روی نانها را پنیر چدار بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید تا پنیرها ذوب شود.
بعد از ذوب شدن پنیرها نانها را از فر بیرون بیاورید و روی آن را برش دیگر نان بگذارید. دوباره ساندویچها را در فر برگردانید و ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. بعد از خارج کردن ساندویچها از فر، روی آن را پودر آویشن یا گلپر بریزید.
طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی با اسفناج و گوجه فرنگی
مواد لازم
برگ اسفناج (خرد و ساطوری شده): ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
گوجه فرنگی (خرد شده): ۱ عدد متوسط
پنیر چدار: ۱۲۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد یا روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست: ۸ عدد
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
سیر (له شده): ۳ حبه
طرز تهیه
سیر را له کنید و با برگهای خرد شده اسفناج و نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید. روی نانها را روغن کنجد بمالید. روی یک طرف نانها را پنیر بگذارید. تکههای گوجه فرنگی را روی پنیر بگذارید. مخلوط اسفناج، سیر و نمک و فلفل را روی آن بریزید و لایه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. ساندویچ را به مدت ۵ دقیقه در تابه سرخ و طلایی کنید. هر دو طرف ساندویچ را در روغن سرخ کنید.
انرژی این مدل ساندویچ حدود ۳۷۰ کالری و چربی آن ۲۲ گرم است.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/