افزایش نگران کننده ابتلا به کرونا در استان مرکزی ظرفیت تخت‌های بستری را به حداقل رسانده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سید علی آقازاده استاندار مرکزی در نشست ستاد مدیریت کرونای استان با ابرازط نگرانی از کاهش ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های استان و افزایش فوتی‌ها گفت: بیماران کرونایی بیش از هزار تخت بستری در استان مرکزی را اشغال کرده اند و با افزایش بستری‌ها بیماران جدید باید در راهرو‌ها و دیگر و فضا‌های بیمارستان پذیرش شوند.

آقازاده با اشاره به کمبود کپسول اکسیژن و نیاز ضروی بهداشت و درمان استان مرکزی به اکسیژن ۵۳۰ دستگاه کپسول اکسیژن در اختیار کادر درمان قرار می‌گیرد و پتروشیمی شازند اکسیزن تولید برای دانشگاه علوم پزشکی را تقبل کرده است.

او اضافه کرد: با توجه به محدودیت امکانات و تخت‌های بستری حوزه دولتی استان باید همه امکانات درمانی و پرسنلی اداره‌ها، نهادها، هلال احمر، نیرو‌های مسلح، بسیج و صنعت برای خدمات دهی به بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار گیرد.

او اضافه کرد:با شدت فعلی بیماری کرونا در استان مرکزی نیاز است که ظرف ۱۰ روز آتی تمامی با حساسیت و دقت بالا تامی مبادی ورودی و خروجی استان مرکزی با بالا کنترل شده و متخلفان جریمه شوند.

استاندار مرکزی بیان کرد: در روز‌های اخیر شاهد تراکم مراجعات بیماران کرونایی در مطب اغلب پزشکان عمومی و متخصص عفونی استان هستیم که باید و با مدیریت مناسب این تجمع به حداقل ممکن برسد.

او ادامه داد: کاهش شیوع کرونا در استان مرکزی با همکاری شهرداری‌ها در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اتوبوس ها، پارک‌ها، ادارات و بانک‌ها به حاصل می‌شود و همه باید کمک کنند تا هرچه سریعتر از این پیچ خطرناک به سلامت عبور کنیم.

بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم با اشاره به اینکه موارد مثبت کرونا ۷۹۱ از مورد در هفته اول فروردین به ۷ هزار و ۵۰۰ مورددر هفته چهارم فروردین رسیده گفت: سیر صعودی فوت شدگان هم در بازه زمانی مذکور نگران کننده است.

اکرمی افزود: مسئولان ادارات باید در قبال هرگونه رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی پاسخگو باشند و هر تجمعی حتی باز بودن مساجد در شرایط کنونی اشتباه است و اداره کل اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی موظفند با مساجد متخلف در شرایط قرمز کرونایی برخورد قانونی کند.

جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: کادر درمان در یک سال اخیر تمام توان خود را صرف بیماران کرونایی کرده و آستانه تحمل آنان در شرایط حساس کنونی روبه پایان است.

جمالیان افزود: پنج هزار ۹۲۰ بیمار کرونایی استان در قرنطینه خانگی هستند و رعایت نکردن دستورالعمل‌ها باعث شده شیب تندی در بیماران سرپایی کرونایی استان دیده شود که متاسفانه اثراتش در هفته آتی برای خدمات به بیماران بدحال خواهد بود.

 

سرهنگ پاسدار محمد گودرزی معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی هم گفت: چهار هزار و ۲۴ گروه در طرح شهید سلیمانی در این استان همکاری کردند و ۱۸۳ هزار نفر را در این راستا آموزش دادند و ۱۲۵ هزار نفر در راستای این طرح مشاوره تلفنی گرفته‌اند و ۵۵ هزار نفر رهگیری بهداشتی شده‌اند.

او ایجاد نقاهتگاه با ظرفیت ۷۰ تخت بستری، اعزام هشت پرستار و تامین چند دستگاه اکسیژن ساز را بخشی از خدمات ارایه شده در طرح شهید سلیمانی عنوان کرد.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.