به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه اسنک آلبالو آشنا کنیم.
مواد لازم
کره ۵۰ گرم
مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری
کنجد ۱ قاشق مربا خوری
گردو (خرد شده) ۴ عدد
نان تست ۸ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر
طرز تهیه
ابتدا روی دو طرف نانها کره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش میکنیم.
کنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم.
پس از آماده شدن ساندویچها را با چاقوی تیز برش داده و سرو میکنیم. این اسنک را میتوان با انواع نوشیدنیهای گرم برای صبحانه یا به صورت میانوعده سرو نمود.
سایر نکات
میتوانید در این اسنک از مغز تخمه آفتابگردان، کدو و... نیز استفاده کنید
به هیچ وجه از مارمالاد در تهیه این اسنک استفاده نکنید
حتما شهد مربا را قبل از قرار دادن روی نان بگیرید
منبع: پاپیون
انتهای پیام/