به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اکثر قومیتها سعی دارند غذاهای مرسوم خودشان را برای افطار یا سحر طبخ کنند.
در استان گلستان که رنگین کمانی از اقوام مختلف است این قومیتها تلاش میکنند با درست کردن غذاهای سنتی خود آداب و رسوم خود را زنده نگه دارند.
تیموش نام یکی از نانهایی است که مخصوص قوم بلوچ بوده و در ایام مختلف سال به ویژه ماه رمضان پخت میشود.
فاطمه گرگیج که یکی از بلوچستانیهای ساکن گرگان است، در رابطه با این نان گفت: نان تیموش تقریبا شبیه نان لواش است با این تفاوت که نازکتر و لذیذتر از آن است.
او گفت: نان تیموش معمولا به علت سبکی و زود هضم بودن در ماه مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد.
گرگیج ادامه داد: برای پخت این نان، آب و آرد را با کمی نمک و مقداری روغن در ظرفی مخلوط و با دست آن را مشت میکنیم تا خمیر نرمی تهیه شود، پس از داغ شدن تابه مخصوص که تین نام دارد، خمیر را روی آن پهن می کنیم تا کم کم با حرارت ملایم اجاق و زیر و رو کردن آن، به صورت نان گرد و نازکی درآید.
او افزود: تهیه خمیر و پخت این نان تنها ۱۰ دقیقه زمان لازم دارد و به سرعت آماده خوردن میشود.
انتهای پیام /ف/ق