مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت بوشهر با اشاره به شیوع کرونا از نانوایان و مردم خواست به نکات بهداشتی در زمان تهیه و خرید نان بیشتر توجه کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، میمنت توبه خاک مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان بوشهر بیان کرد: با توجه به جایگاه نان در سبد غذایی خانواده، رعایت بهداشت در تولید و خرید نان مهم است و شیوع کرونا توجه به نکات بهداشتی را مهم‌تر هم کرده است.

او ادامه داد: بسیار مهم است که کارگران شاغل در نانوایی بهداشت فردی را رعایت کنند و در این زمینه شستن مرتب دست‌ها، کوتاه کردن مو و ناخن و استفاه از ماسک برای کارگران که نان را تحویل می‌دهند، اهمیت دارد.

 مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان بوشهر با اشاره به شیوع کرونا، افزود: یکی از مسائل مهم در نانوایی‌ها این است که کارگران با سلامت کامل در محل کار حاضر باشند، اگر این افراد علائم بیماری را در خود دیدند در منزل بمانند و تا از سلامت کامل خود مطمئن نشدند در محل کار حاضر نشوند.

توبه خاک، شست‌وشوی نانوایی، تهویه مطلوب هوا، دفع بهداشتی فاضلاب و پسماند را از مواردی عنوان کرد که نانوایان باید به آن بسیار دقت کنند.


بیشتر بخوانید


او همچنین تاکید کرد که نانوایان نباید از مواد غیرمجاز مثل جوش شیرین یا رنگ استفاده کنند که این موضوع را بازرسان به طور مرتب پیگیری می‌کنند.

 مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان بوشهر با توصیه‌هایی به مردم برای خرید نان، گفت: در این روزها که کرونا شایع است بهتر است که تعداد مراجعه به نانوایی‌ها را کم کنید و برای چند روز نان بخرید. همچنین ماسک را به صورت صحیح استفاده کنید یعنی روی دهان و بینی را به خوبی با ماسک بپوشانید.

توبه خاک، رعایت فاصله گذاری برای خرید نان را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: مدیریت رعایت فاصله گذاری از سوی متصدیان نانوایی سخت است و بهتر است مردم خودشان هنگام خرید نان یک تا دو متر از هم فاصله بگیرند.

او، شستن دست پیش از دریافت نان و همراه داشتن پارچه‌ای تمیز برای اینکه نان در آن گذاشته شود، را از دیگر مواردی بیان کرد که خریداران نان باید به آن دقت کنند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.