به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوکوى گوشت و سبزى آشنا کنیم.
مواد لازم برای کوکوى گوشت و سبزى:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
* سبزی کوکو ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
سیر ۴ عدد
پوست رنده شده لیمو ۲ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۱۰۰ گرم
خرده هاى نان تازه (نان تست یا نان برگر) ۱ عدد
گردو ریز خرد شده ۵۰ گرم
تخم مرغ متوسط ۵ تا ۶ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
پودر زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس خردل و یا پودر آن ۱/۲ قاشق مربا خوری
* سبزی کوکو (تره، جعفرى، گشنیز، شوید، شنبلیله) + کمى ریحان پاک کرده و خیلى ریز خرد شده روى هم ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکوى گوشت و سبزى:
گوشت، سبزى، سیب زمینى، پیاز رنده شده، گردو، خرده هاى نان، پنیر رنده شده پارمسان، پودر زعفران، سس خردل را خوب با هم مخلوط میکنیم و براى چند ساعت (حتى از روز قبل) داخل یخچال قرار میدهیم، زمانى که میخواهیم کوکو را درست کنیم. در کاسه بزرگى تخم مرغها را خوب هم میزنیم تا کف کند.
بعد به آن، رنده پوست لیمو، شیر، نمک و فلفل سیاه و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم، حالا مواد کوکو را از یخچال بیرون آورده و به تخم مرغها اضافه میکنیم. همه مواد را خیلى خوب با هم ترکیب میکنیم؛ و داخل یک ماهیتابه بزرگ در روغن داغ و با حرارت ملایم کوکوها را سرخ میکنیم. هم میتوانیم از مواد با قاشق داخل روغن بریزیم و هم میشود همه مواد را، متناسب با حجم کوکو، داخل یک ماهیتابه مناسب، به طورى که قطر نسبتاً نازکى از مواد را ریخته ایم سرخ کنیم و زمان سرو، آن را برش دهیم.
حرارت شعله باید، اول متوسط باشد و روغن مان داغ، بعد از سرخ شدن زیر کوکو آن را برمی گردانیم و حرارت را کم میکنیم تا مغز پخت شود؛ و بعد از پخت، کوکوها را روى دستمال آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافى آن برود؛ و بعد با برش هاى گوجه فرنگى سرخ شده آن را سرو میکنیم. در کنار کوکو پیشنهاد یک کاسه ماست و خیار عالى، خالى از لطف نیست.
نکاتی در تهیه کوکوى گوشت و سبزى:
در شروع پخت کوکوى گوشت و سبزى بهتر است که روى ماهیتابه را با کاغذ (کاغذ A۴) پوشش دهیم.
بعد از برگرداندن کوکوى گوشت و سبزى، براى سرخ کردن طرف دیگر آن نیازى به پوشش نیست فقط با حرارت ملایم و آهسته پخته و سرخ شود.
بهتر است مراقب باشید که کوکوى گوشت و سبزى شما زیاد از حد سرخ نشود، چون در این صورت طعم کوکو تلخ خواهد شد.
وجود یک قاشق شیر در مواد به بهتر ترکیب شدن بکینگ پودر با تخم مرغ کمک میکند و نیز مانع متلاشى شدن کوکو، و لطافت آن میشود.
در صورت تمایل کمى زرشک را هم میتوانید به مواد کوکوى گوشت و سبزى اضافه کنید، در این صورت زرشکها را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه نمائید. براى این مقدار از مواد کوکوى گوشت و سبزى تا دو قاشق غذا خورى زرشک میتوانید استفاده کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/