به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز شما را با طرز تهیه نودل خامهای سبزیجات آشنا میکنیم. این روش ساده تهیه نودل بسار کم کالری است. میتوانید با ادویههای مورد علاقه خود طعم دار کنید و لذت ببرید. برای آشنایی با این دستور پخت، ما را دنبال کنید.
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن
۲۲۷ گرم قارچهای کوچک
۳ فنجان آب سبزیجات
۲ مشت اسفناج تازه
۲ بسته رشته فرنگی یا نودل (به چاشنی داخل بسته نیاز نخواهید داشت)
۱ فنجان شیر نارگیل (کنسرو شده)
تزئینات اختیاری:
۲ عدد پیاز سبز، خلال شده
۲ قاشق غذاخوری سس سیر یا فلفل قرمز
بیشتر بخوانید:
دستور پخت:
قارچها را به صورت ورقه ورقه خرد کنید. آنها را به همراه مقداری روغن به یک ماهیتابه کوچک اضافه کرده و روی حرارت متوسط تفت دهید تا قارچها نرم و تیره شوند و تمام رطوبت بخار شود و از حجمش کم شود.
آب سبزیجات را اضافه کنید، حرارت را روی حد متوسط رو به بالا قرار دهید و آب سبزیجات را بجوشانید. به محض جوش آمدن رشتههای نودل (بدون چاشنی بسته بندی) را به آب سبزیجات اضافه کنید. رشتهها را در آب در حال جوش حدود ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.
سپس از روی حرارت بردارید، یک مشت پر اسفناج تازه به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا اسفناج پژمرده شود (حدود ۳۰ ثانیه). شیر نارگیل را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. این سوپ لذیذ را به همین صورت یا با تزئیناتی مانند پیاز سبز یا سس سیر و چیلی سرو کنید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/