به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نشست اقتصاد دانشبنیان با بیان اینکه مشکلات سیستان و بلوچستان با تکیه بر ظرفیتهای داخلی برطرف میشود گفت: مشکلات این استان با راهحل بومی باید حل شود زیرا این منطقه از جهات مختلف با سایر استانهای کشور از نظر پوشش گیاهی، وضعیت آب و هوایی و سایر موضوعات متفاوت است.
سورنا ستاری اظهارداشت: نگاهی نسبت به این استان ایجاد شده که راهحل مشکلات استفاده از نیروی انسانی است و تمامی این مشکلات با دانش و عقل حل خواهد شد و هیچ غول چراغ جادویی وجود ندارد.
او افزود: جوانان سیستان و بلوچستان برای حل مشکلات باید تلاش کنند و نباید انتظار داشته باشیم که دولت این کارها را انجام دهد زیرا دولت تنها زیرساختهای لازم را فراهم خواهد کرد و راهحل همانطور که گفته شد از درون این استان سرچشمه میگیرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اینکه آب ژرف در منطقه سیستان به نتایج باورنکردنی رسیده است ولی مطمئناً با آن اتفاق عجیبی در این استان میافتد که امیدواریم این موضوع ادامه داشته باشد افزود: این آب ژرف یک راهحل است و صدها پایان نامه دانشجویی و پروژه باید در این زمینه تعریف شود.
او با اشاره به اینکه آن چاههای ژرف ایجاد شده را ناحیه نوآوری ژرف نام میگذاریم همچنین زمینه مشارکت دانشگاهها سیستان و بلوچستان در آن باید فراهم شود تاکید کرد: توسعه پارک علم و فناوری استان یک اولویت است و کارخانه نوآوری در خرداد امسال باید راه بیافتد.
ستاری تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان به صورت جدی فعال شود زیرا تصمیمگیریها از درون باید استان باشد به گونهای که هر بخش خصوصی که در این صندوق پژوهش و فناوری سرمایهگذاری کرده تاکنون توانسته چندین برابر برداشت داشته باشد از این رو باید محور توسعه استان این صندوق باشد.
او خاطرنشان کرد: پلتفرمهای داخلی سیستان و بلوچستان باید توسط خود این استان فراهم شود و از ما باید تنها انتظار تقویت این پلتفرمها را داشته باشید.
بازدید از طرحهای مطالعاتی و پژوهشی و دستآوردهای پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان از مهمترین برنامههای معاون علمی و فناوری رییس جمهور در سفر به این استان بود.
انتهای پیام/ع