به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ پنیر و بروکلی یکی از پیش غذاهای لذیذ و مقویای است که میتوانید با کمی سلیقه و حوصله در خانه تهیه کنید. این سوپ با داشتن پنیر چدار و گودا طعمی دوست داشتنی دارد و در بین کودکان و بزرگسالان بسیار محبوب است. بروکلی یکی از سبزیجات مفید و پر خاصیتی است که به تقویت سیستم گوارش و قدرت بینایی شما کمک میکند و حاوی فلاوونوئیدها و سولفورافنهایی است که خاصیت ضد سرطانی دارند. مصرف بروکلی با توجه به کلسیم و اهن موجود در آن در تغذیه روزانه به خصوص برای کودکان بسیار توصیه میشود. تهیه سوپ با بروکلی روشی متفاوت و جالب برای جذب کودکانتان به سمت این گیاه پر خاصیت است پس در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ پنیر و بروکلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
کره سه قاشق غذاخوری
پیاز زرد (خرد شده) یک عدد متوسط
سیر (خرد شده) شش حبه
پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم
کلم بروکلی خرد شده دو پیمانه
سیب زمینی (خرد شده) یک پیمانه
آب شش پیمانه
پنیر چدار یک پیمانه
موسیر تازه یا جعفری خرد شده به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
سوپ بروکلی با پنیر چدار یکی از آن سوپهای معروف و خوشمزهای است که میتوانید به عنوان پیشغذا در مجالس خود بپزید یا به عنوان یک افطاری مقوی سرو کنید. برای شروع ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را خرد و پنیر چدار را رنده کنید. سپس قابلمهای را روی حرارات قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره داخل آن بریزید.
سپس پیازهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر، نمک، فلفل قرمز و سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. در همین حین شروع به خرد کردن بروکلیها کنید. ساقه کلمهای بروکلی را از سر آنها جدا کرده و با استفاده از چاقو پوست لایه سخت ساقه بروکلیها را بکنید.
سپس ساقه و قسمت بالایی کلمهای بروکلی را در سایز ریز خرد کنید و کنار بگذارید. حالا سیب زمینیها و بروکلی خرد شده را به همراه شش پیمانه آب به قابلمه سیر و پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید. شعله زیر قابلمه را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و اجازه دهید تا برای ۲۰-۲۵ دقیقه مواد داخل آن خوب بپزد.
پس از گذشت این زمان وقتی که مواد داخل قابلمه نرم و پخته شدند حرارت زیر آن را خاموش کنید و میکس آب و مواد سوپ را با استفاده از ملاقه داخل میکسر بریزید. توجه کنید که نباید میسکر را کاملا پر کنید، چون با این کار ممکن است مواد حین پالس زدن به بیرون پرتاب شود و تمام آشپزخانهتان را کثیف کند. در میکسر را ببندید و چند پالس بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس مخلوط میکس شده را مجددا داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پنیر چدار خرد شده را نیز به سوپ اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. بهتر است کمی از پنیر چدار را برای تزئین روی سوپ کنار بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه زمانی که سوپ پنیر و بروکلی شما آماده شد آن را در دو کاسه سوپخوری بریزید و روی آن را با پنیر و یک تکه نان تست تزئین کنید. سوپ شما آماده است؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/