به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی برنامه جشن رمضان، در ششمین شب از ماه مبارک رمضان، ویژه برنامه جشن رمضان ۱۴۰۰، با دو مهمان ویژه و لحظات شاد، بار دیگر بینندگان خود را غافلگیر کرد.
این برنامه قصد دارد همانند هر سال، جشن رمضانی باشکوه در فضایی استودیی برگزار و مفهوم خوشحالی، امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را در جامعه منتقل کند.
در همین راستا، شب گذشته زینب پورابراهیم و بابک افرا در بخش نخست برنامه به استقبال مجید باجلان رئیس ستاد اطعام مهدویت در کمیته امداد امام خمینی (ره) رفتند.
باجلان با بیان اینکه نوع دوستی در ذات هر ایرانی دیده میشود گفت: از سال قبل که ویروس کرونا ایران و کل دنیا را دربرگرفت، پویشهای مختلف برای کمک به نیازمندان شکل گرفت و مردم هم به خوبی در این پویشها مشارکت داشتند.
وی درخصوص تشکیل پویش اطعام مهدویت توضیح داد: از دهه ۷۰ که کمیته امداد تشکیل شده است، در هر ایام مناسبتهای ویژه داشت، یکی از این مناسبتها هم جشن رمضان و خاطرات مردم با این برنامه است. سال قبل در نیمه شعبان، رهبر معظم انقلاب به کمکهای مومنانه اشاره کردند، کمیته امداد هم با توجه به فرمایش ایشان رزمایش "ایران همدل" را راه انداخت. باتوجه به اینکه سخنرانی حضرت آقا در نیمه شعبان انجام شد، ما تولد حضرت ولیعصر (عج) را به ماه رمضان ماه اطعام و نوع دوستی وصل کردیم و نام پویش جدید اطعام مهدوی انتخاب شد.
باجلان ادامه داد: یکی از ویژگیهای اطعام مهدوی برپایی آشپزخانه است. هر شخصی میتواند براساس امکانات آشپزخانه بنا کند. این آشپزخانه از منزل آغاز میشود تا به پایگاههای بسیج، مساجد و... میرسد. باید در همه آشپزخانهها که غذای نیازمندان را طبخ میکنند، پروتکلها رعایت شود و با وزارت بهداشت هماهنگ باشند. خوشبختانه سال گذشته، ۱۱۰ هزار نفر بدون چشم داشت در آشپزخانهها کار کردند. در محرم و صفر با اطعام حسینی و ماه رمضان هم بل اطعام مهدوی و افطاری ساده در خدمت مردم عزیز هستیم.
باجلان با بیان اینکه من خود بچه شهرستان درود استان لرستان هستم گفت: در سیل وجوهات و خدمات مختلف به مردم سیل زده استان لرستان رساندیم. به نظرم نهادها باید انعطاف پذیر باشند، جهادی باشند و کار را فقط در چهارچوب اداری نبینند.
این مدیر مسئول در پاسخ به اینکه آیا مردم به کمیته امداد اعتماد دارند یا خیر بیان کرد: اکرام ایتام و محسنین طرحی است که از دهه هفتاد بنا شده و خوشبختانه مردم مشارکت بی نظیر در این طرح دارند یا سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی، مردم۱۱۷۰ میلیارد تومان به پویشها کمک کردند. این نشان از شفافیت در کار کمیته و اعتماد مردم به این مجموعه است.
وی افزود: طرح حامی آرزوها یکی دیگر از این پویش هاست خوشبختانه بچههای اکرام ما خیلی با استعداد هستند، اما به دلیل مشکلات نیازمند به حامی نیاز دارند. این بچهها برای مردم ارزشمند هستند و خوشبختانه حامیان خوبی داریم. حتی تعدادی از بچهها چند تا حامی دارند. در حال حاضر هم پویش ایران همدل و ایران مهربان را داریم.
در ادامه علیرضا جعفرزاده خواننده جوان موسیقی سنتی ایران به جمع مهمانان اضافه شد.
این خواننده جوان درباره علاقه مندی خود به موسیقی گفت: پدر من حاج میرزا حسین جعفرزاده، از شخصیتهای مذهبی و موسیقی هستند. در آواز شاگرد تاج اصفهانی بودند. به همین دلیل همه خانواده دارای صدا هستند، من هم از ۶ سالگی خواندن را از مداحی و تعزیه شروع کردم.
اجرای دو قطعه به صورت زنده در استودیو، توجه بینندههای جشن رمضان را به صدای این خواننده جوان جلب کرد.
گفتنی است جشن رمضان ۱۴۰۰، به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی، کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شبهای ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم بینندگان میشود.
انتهای پیام/