به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
۵۰۰ گرم هویج
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه سرکه سفید
۲ حبه سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
۱/۲ فنجان بادام زمینی (خرد شده)
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سس تایلندی
دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و ۵ دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و ۲ تا ۵ دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه در دمای خنک بمونه.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/