در مطلب زیر طرز تهیه سالاد هویج تایلندی را برای شما در نظر گرفته ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

۵۰۰ گرم هویج
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه سرکه سفید
۲ حبه سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
۱/۲ فنجان بادام زمینی (خرد شده)
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سس تایلندی

دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و ۵ دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و ۲ تا ۵ دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه در دمای خنک بمونه.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.