به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علی ملک پور مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۶ هزار و ۴۷۰ وعده غذای گرم میان نیازمندان استان توزیع شده است.
او افزود: مرحله سوم پویش ایران همدل، اطعام مهدوی با هدف رفع بخشی از نیازهای اقتصادی مردم استان در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز شده که در این مرحله بستههای مواد غذایی، غذای گرم و افطاری ساده تهیه و به دست نیازمندان میرسد.
بیشتر بخوانید
ملک پور بابیان اینکه تعداد آشپزخانههای مهدوی به ۶۳ عدد افزایش یافته است اضافه کرد: آشپزخانههای مهدوی توسط مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و ادارات کمیته امداد در سراسر استان راه اندازی شده اند که در طول ۶ روز اول ماه مبارک رمضان، ۶ هزار و ۴۷۰ وعده غذای گرم در این آشپزخانهها پخت و با رعایت پروتکلهای بهداشتی میان نیازمندان توزیع شده است.
او با اشاره به توزیع افطاری ساده توسط مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و ادارات کمیته امداد در سراسر استان ادامه داد: همچنین در طول این مدت ۶۴۰ افطاری ساده نیز به دست نیازمندان رسیده است.
ملک پور گفت: همچنین دو هزار و ۸۸۹ بسته مواد غذایی شامل کالاهای اساسی از جمله برنج، حبوبات و پروتئین تهیه و میان خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
او با اشاره به فعالیت ۲۹۵ نیروی داوطلب و امدادی در این آشپزخانهها افزود: تمامی آشپزخانهها بهصورت مرتب ضدعفونی و تمامی نکات بهداشتی نیز در طول مراحل پخت غذا رعایت میشود.
ملک پور بابیان اینکه ادارات کمیته امداد در سراسر استان و مراکز نیکوکاری آماده دریافت کمکهای نقدی و غیر نقدی خیران و نیکوکاران هستند اضافه کرد: کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* برای پرداخت غیرحضوری کمکهای مردمی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ف