به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رییس دانشگاه در نشستی که با حضور دکتر امیرمحمد اخوان ناظر کشوری طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: طبق نمودارهای ارسالی از وزارت بهداشت، فارس همچنان در تزریق واکسیناسیون علیه کووید۱۹ پیشرو است.
مهرزاد لطفی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز از زمان تحویل تا تزریق واکسن علیه کووید۱۹ در کشور پیشرو است و تاکنون ۴۹ هزار و ۱۷۰ دوز واکسن علیه این بیماری به گروههای هدف در فارس تزریق شده است که از این تعداد ۴۰ هزار و ۶۷ نفر دوز اول و ۹ هزار و ۱۰۳ نفر دوز دوم را دریافت کرده اند.
او با بیان اینکه واکسیناسیون علیه کووید۱۹ طبق لیست ارسالی از وزارت بهداشت تزریق شده است، ادامه داد: از ابتدای آغاز واکسیناسیون سراسری علیه کرونا، تیمهای سلامت در استان فارس موفق به تزریق بیش از ۴۹ هزار دوز واکسن به گروههای هدف در زمان بندی مشخص شده اند و فارس در رتبه نخست کشور قرار دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برنامه ریزی اعضای این ستاد برای ایجاد زیرساختهای لازم، پیش از آغاز واکسیناسیون سراسری، ادامه داد: با توجه به روند مطلوب اجرای واکسیناسیون در نخستین گروههای هدف، هم اکنون نیز مراکزی برای تزریق واکسیناسیون عمومی پیش بینی شده است.
لطفی در این نشست در خصوص فرآیند واکسیناسیون علیه کووید۱۹ مانند تشکیل کمیتههای جانبی برنامه واکسیناسیون، طراحی پورتال جامع واکسیناسیون، نام نویسی افراد متقاضی تزریق واکسن در گروههای مختلف، ثبت عوارض واکسن، نام نویسی دانشجویان داوطلب همکاری در برنامه واکسیناسیون، راه اندازی سه سالن برای انجام واکسیناسیون عمومی در شیراز، توضیحاتی ارایه داد.
او در این نشست با بررسی وضعیت موارد ابتلا به کروناویروس در شهرستانهای استان، ظرفیت تختهای بیمارستانهای استان را نیز مورد ارزیابی قرار داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره اهمیت اجرای طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»، بر گسترش این طرح ملی و موثر با کمک داوطلبان جهادی، به ویژه در مقابله با موج چهارم کروناویروس تاکید کرد.
لطفی در ادامه این نشست، فعالیت مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس، آزمایشگاههای تشخیصی کووید۱۹، اقدامات کارگروههای مختلف ستاد دانشگاهی را مورد بررسی قرار داد.
او همچنین بر پایبندی مردم به رعایت اصول بهداشتی، برای پیشگیری از افزایش موارد ابتلا به کروناویروس و خروج از موج چهارم تاکید کرد و گفت: تنها راه جلوگیری از روند افزایش موارد ابتلا به کروناویروس، مشارکت مردم است تا بتوانیم شاهد کاهش آمارهای ابتلا، بستری و جان باختن هم استانیها در اثر این بحران باشیم.
ناظر کشوری طرح شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در حاشیه این نشست گفت: برگزاری نشستهای منظم روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مثال زدنی است و جای تقدیر دارد.
امیرمحمد اخوان هدف از سفر به شیراز را نظارت بر انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹ عنوان کرد.
در این نشست از سوی معاونان و مدیران ارشد دانشگاه نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت تخت های عادی و ویژه بیمارستانی، انجام تست های تشخیصی کرونا، آمادگی گروه های داوطلب جهادی، بیماران بستری در بخش های OPAT، روند اپیدمی ویروس کرونا در استان فارس، فعالیت آزمایشگاه های تشخیصی کرونا، وضعیت شهرستان های استان در زمینه شیوع کروناویروس، اجرای طرح شهید سلیمانی، ماموریت های اورژانس، میزان بروز موارد جدید بیماری، تعداد و درصد تست های انجام شده و موارد مثبت و تعداد مرگ و میر ناشی از کروناویروس فعالیت مراکز منتخب سرپایی کرونا، ارائه شد.
انتهای پیام/