به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلوی آجیلی آشنا کنیم.
مواد لازم:
برنج ایرانی ۳۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی ۱۷۰ گرم
قارچ ورقهای خرد کرده ۱۵۰ گرم
کره گیاهی ۵۰ گرم
هویج خلالی خرد کرده ۱ عدد درشت
شکر قهوهای ۱ قاشق چایخوری
زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۲۰ گرم
خلال بادام ۲۰ گرم
کشمش طلائی ۳۰ گرم
گلاب ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری
زرشک ۲۰ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آنگاه لوبیا را در آب بخیسانید و بپزید. سپس قارچ را همراه با نیمی از کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
حالا هویج را نیز همراه با باقیمانده کره، شکر و نیمی از زعفران، در تابه دیگری بریزید و تفت دهید. اکنون خلال پسته، بادام و کشمش را در گلاب بخیسانید و بعد در روغن کنجد تفت دهید.
آنگاه برنج را در ظرف مناسبی بریزید و باقیمانده زعفران، مخلوط هویج، قارچ و آجیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. حالا برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با زرشک تفت داده با شکر و اندکی زعفران، بیارائید.
منبع:شور و شیرین
انتهای پیام/