به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، دادگر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: با توجه به افزایش بیسابقه مصرف برق در استان و از طرفی پیشبینیها مبنی بر گرمای زودرس و طولانی در ایام پیش رو، از تمام مشترکین برق تقاضا داریم به رعایت الگوی مصرف و صرفهجویی در مصرف برق توجه جدی داشته باشند.
او افزود: طی پارسال و امسال شدیدترین خشکسالی در استان و کشور رخ داده که باعث کاهش سطح ذخایر آب در مخازن سدها شده است.
دادگر بیان کرد: بخشی از برق کشور از نیروگاههای برق آبی نصب شده در خروجی سدهای چندمنظوره تأمین میشود و با توجه به کمبود آب پشت سدها، بخشی از ظرفیت تولیدی این نیروگاهها، امسال کاهش خواهد یافت به همین دلیل از همه مشترکان درخواست داریم از اوایل اردیبهشت که وارد دوره گرما میشویم مدیریت مصرف برق را جدی بگیرند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی ضمن تأکید بر پرداخت به موقع بهای برق توسط مشترکین تصریح کرد: بدهی برق مصرفی مشترکین در استان حدود ۴۱ میلیارد تومان است.
او اظهار کرد: به ترتیب بیشترین میزان مصرف برق در استان مربوط به بخشهای خانگی و کشاورزی با ۳۰ درصد، صنعتی با ۲۱ درصد، تجاری و سایر با ۱۰ درصد و عمومی با ۹ درصد است که امیدواریم با مدیریت مصرف برق از سوی مشترکین در فصل پرباری بهار و تابستان پیشرو دچار مشکل نشویم و فصل گرما را بدون چالش پشت سر بگذاریم.
بیشتر بخوانید
او همچنین با اشاره به خرید پنل خورشیدی برای عشایر و همت شرکت برق در برقدار کردن این جامعه سختکوش استان گفت: امسال هزار و ۲۰۰ پنل خورشیدی سیار بین جامعه عشایری استان توزیع خواهد شد و هزینه هر پنل خورشیدی ۹ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان است.
دادگر ادامه داد: مجموع اعتبار مورد نیاز برای خرید این هزار و ۲۰۰ پنل خورشیدی برای جامعه عشایری، ۱۱ میلیارد و ۷۷۲ میلیون تومان است که از این مقدار ۱۰ میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان به صورت بلاعوض توسط شرکت برق استان و از محل ظرفیتهای قانون بودجه سال ۹۹ تأمین خواهد شد و یک میلیارد و ۱۷۷ میلیون تومان سهم آورده عشایر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: عشایر استان ۱۰ درصد هزینه خرید پنل خورشیدی را پرداخت میکنند و مابقی اعتبار مورد نیاز توسط شرکت برق برای رفاه و خدمت رسانی به عشایر تأمین میشود که تلاش ما این است که امسال از محل ظرفیت قانون بودجه سال ۱۴۰۰، پیگیر تأمین تعداد بیشتری پنل خورشیدی برای رفاه عشایر باشیم.
انتهای پیام/ ر