به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مسعود قلعهسفیدی امروز در جمع اصحاب رسانه با یادآوری هفته سلامت در خصوص مشارکت مردمی با کادر درمان در ایام کرونایی، اظهار داشت: امروز در روز شمار هفته سلامت به عنوان «مشارکت اجتماعی، همدلی و وفاق ملی برای ساخت جهانی عادلانهتر و سالمتر» نامگذاری شده است.
او ادامه داد: بدون شک جامعه سالم جز با اجتماعی شدن سلامت محقق نمیشود و دستیابی به این مهم مستلزم مشارکت آحاد جامعه، اعم از شاغلین دستگاههای دولتی، غیردولتی و سایر ذینفعان است.
مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هدف بزرگ نظام سلامت در هر سرزمینی ایجاد عدالت در سلامت بوده و نیل به این هدف مشترک اجتماعی، در گرو عزم و وفاق ملی در سطح دولت، سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت است.
او بیان کرد: وفاق ملی ایرانیان ثابت شده است و همیشه پای کار بودهاند از جمله در بحران کرونا که پابهپای کادر درمان با جان و دل در بحث بیماران و پیشگیری کمک کردند.
قلعهسفیدی اضافه کرد: در کنار کمکهای دولتی خیلی از بنگاههای اقتصادی، مؤوسسات خیریه سلامت، سازمانهای مردم نهاد برای تهیه تجهیزات پزشکی، تجهیزات تشخیصی، اقلام مصرفی، پکهای بهداشتی و بستههای بهداشتی بیش از ۸ میلیارد تومان کمک کردند.
او افزود: این کمک و همدلی فقط مختص به کووید نبود در خیلی از موارد دیگر از جمله زلزله سال ۹۶ که پای کار آمدند و تمامی مراکز بهداشتی خسارت دیده توسط خیران بازسازی شد به طوری که تاکنون بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان جدا از بیمارستان خیرساز سرپلذهاب کمک شده است.
قلعهسفیدی اضافه کرد: بیمارستان خیرساز سرپلذهاب تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده و تا حدود ۵۰ میلیارد تومان قرار است برای این بیمارستان هزینه شود.
او به ساخت پایگاه فوریتهای پزشکی در کمربند شرقی کرمانشاه اشاره و بیان کرد: زمین این پایگاه اهدایی است و ساخت آن هم توسط خیرین انجام میشود که مواردی به این شکل در دیگر شهرستانهای استان هم داریم.
این مسئول با اشاره به مشارکت گروههای جهادی در ساخت و ساز مراکز بهداشتی و اعزام تیمهای پزشکی به مناطق محروم، بیان کرد: کسانی که قصد کمک در حوزه سلامت دارند میتوانند با مراجعه با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این امر خداپسندانه مشارکت داشته باشند.
انتهای پیام/ز