حامد صدیقی معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان یزد، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: رژیم غذایی ماه رمضان نباید با رژیم افراد در شرایط عادی تفاوت داشته باشد.
صدیقی افزود: مصرف تمام مواد غذایی باید طبق اصول و برنامه باشد، مثلا مصرف بالای لبنیات بدون مصرف آب به میزان کافی، احتمال ایجاد سنگهای مجاری ادراری را بسیار افزایش میدهد.
او بیان کرد: در خصوص کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار روزه میگیرند، باید تمام مواد غذایی در غذای آنها گنجانده شود و در وعده سحر به مقدار کافی غذا بخورند.
صدیقی ادامه داد: نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که به دلیل ساعتهای طولانی گرسنگی باید از غذاهای دیر هضم استفاده کرد و از غذاهای زود هضم پرهیز نمود تا فرد دیرتر احساس گرسنگی کند.
او خاطر نشان کرد: غذاهای زود هضم شامل حبوبات و غلات مثل جو، گندم، لوبیا، عدس، سیب زمینی و غذاهای زود هضم شامل غذاهای حاوی قند و آرد سفید است.
صدیقی گفت: مصرف مواد پروتئینی به تنهایی کافی نیست، بلکه در کنار آنها باید از سبزیجات، سالاد و آب استفاده کرد تا از یبوست جلوگیری شود.
انتهای پیام/