به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حسین فضلی، مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی اظهار داشت:عرضه مرغ در ماه مبارک رمضان مناسب است و کمبودی در تامین مرغ وجود ندارد.
او با بیان اینکه در فروردین ماه در واحدهای تولیدی مرغ گوشتی استان همدان دو میلیون و ششصد هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است ابراز کرد اکنون به طور متوسط روزانه ۱۵۰ تن مرغ در استان تولید میشود.
مدیر توسعه و بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی متوسط مصرف روزانه در استان را ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن اعلام کرد و افزود:اکنون تولید مرغ بیشتر از نیاز استان است.
فضلی قیمت مرغ زنده را هر کیلو ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام کرد و افزود بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشوری هر کیلو مرغ کشتار شده با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.
انتهای پیام/غ