در گزارش زیر طرز تهیه سوپ خامه‌ای گوجه و ریحان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این سوپ پر از ریحان و کمی سیر، بدون توجه به فصل، به احتمال زیاد سوپ مورد علاقه شما خواهد بود. این سوپ را با تکه‌های گوجه فرنگی، پارمزان رنده شده و ریحان تزئین کردم. میتوانید این سوپ را تهیه کرده و در جا یخی برای بعد نگه داشت یا بلافاصله سرو کرد. این سوپ شروع خوبی برای یک وعده غذایی یا به عنوان یک وعده غذایی به خودی خود است. برای به دست آوردن این بافت خامه‌ای، به پنیر خامه‌ای یا خامه‌های سنگین / غلیظ شده نیازی نیست. برای آشنایی با طرز تهیه سوپ خامه‌ای گوجه و ریحان  ما را دنبال کنید.
مواد لازم:

۱٫۲ کیلوگرم گوجه فرنگی، که از طول نصف شده است
۶۰۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی، که از طول نصف شده است
۸ حبه سیر کامل، که پوست کنده و با پشت چاقو له شده است
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۱ عدد پیاز زرد، خرد شده (اختیاری)
۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد شده
۱ عدد سیب زمینی (۱۰۰ گرم)، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴ فنجان آب سبزیجات
۲ فنجان برگ تازه ریحان درشت خرد شده


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از املت قارچ و سبزیجات به چند روش مختلف و کو‌کو فسنجان مقوی تا چند دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان + تصاویر


دستور پخت:

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه فرنگی‌ها را با حبه‌های سیر روی سینی فر قرار دهید. ۲ قاشق غذاخوری روغن بپاشید، با نمک و فلفل مزه دار کنید و حدود ۲۵ دقیقه تفت دهید، یا تا زمانی که قسمت‌های رویی نرم و سوزانده شود. در حالی که گوجه فرنگی‌ها در حال تفت خردن هستند، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه با اندازه متوسط ​​روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی را اضافه کنید. بپزید در حالی که گاهی اوقات هم می‌زنید، تا زمانی که پیاز شفاف شود و سیب زمینی‌ها شروع به پخت کنن (حدود ۶-۷ دقیقه). رب گوجه فرنگی را با سیب زمینی و پیاز هم بزنید. سپس آب سبزیجات را اضافه کنید؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ روی قابلمه را بپوشانید و بجوشانید. حرارت را کم کنید بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بجوشد یا تا وقتی که سیب زمینی نرم شود.

گوجه فرنگی، سیر و ریحان را به مخلوط آب سبزیجات اضافه کنید (۲ قاشق غذاخوری ریحان را نگه دارید تا در صورت تمایل از آن به عنوان چاشنی استفاده کنید). به آرامی بپزید تا ریحان نرم شود (حدود ۲ دقیقه). سوپ را با استفاده از مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. اختیاری: برای داشتن یک سوپ خامه ای‌تر سوپ را از طریق صافی آبکش کنید تا پوست و تکه‌های گوجه فرنگی ضخیم آن گرفته شود. با ریحان اضافی و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.