در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یه کوکوی خوش عطر و طعم که میتونید به عنوان شام توی خونه و مهمونی هاتون استفاده کنید و اگه تا حالا از پیازچه استفاده نکردید پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید، چون به شدت می پسندید.

مواد لازم

 ۳ عدد سینه مرغ پخته
 ۲ عدد سیب‌زمینی پخته
 ۲ عدد پیازچه خردشده
 ¼ پیمانه جعفری خردشده
 ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
 ۵ عدد تخم‌مرغ
 ۴ عدد قارچ ریز خردشده
 به میزان لازم نمک
 به میزان لازم فلفل
 به میزان لازم روغن


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از املت قارچ و سبزیجات به چند روش مختلف و کو‌کو فسنجان مقوی تا چند دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان + تصاویر


دستور تهیه

توی کاسه مناسب تکه‌های مرغ رو ریز خرد کنید. اونا رو داخل ظرف غذا ساز هم می‌تونید بریزید تا کاملاً خرد بشن. تکه‌های مرغ پخته رو همچنین می‌تونید چرخ کنید. سیب‌زمینی پخته رو هم کاملاً له کنید و داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
قارچ‌های خردشده رو همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. بهتره مواد رو ریز خرد کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد رو بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

توی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه، مایه کوکو رو داخل تابه بریزید. حرارت رو کم کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ بشه، سپس اون رو برش بزنید و برگردونید تا اون طرف کوکو هم بپزه.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.