در گزارش زیر طرز تهیه استیک سالیسبوری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استیک، یکی از آن دسته از غذا‌های مورد علاقه بیشتر مردم است و غذایی که هرگز از سبک خارج نمی‌شود. تهیه‌ی سریع، ارزان و محبوب بین کودکان و بزرگسالان. این نسخه خانگی بهتر از نوعی است که معمولاً در بخش فریزر فروشگاه‌های مواد غذایی خود پیدا خواهید کرد. اولین قدم برای تهیه استیک سالیسبوری همراه قارچ، شکل دادن گوشت است. من دوست دارم از یک گوشت گاو بدون چربی ۹۰٪ استفاده کنم، زیرا عطر و طعم زیادی دارد، اما خیلی چرب نیست. گوشت با خرده نان‌ها و چاشنی‌ها مخلوط می‌شود. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه‌ی استیک سالیسبوری همراه قارچ، ما را دنبال کنید.
مواد لازم:

برای استیک ها:

۱۱۳ گرم گوشت گاو چرخ کرده، من ترجیح می‌دهم ۹۰٪ بدون چربی استفاده کنم

۱/۳ لیوان آرد سوخاری

۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی ایتالیایی یا ریحان خشک، پونه کوهی خشک و آویشن خشک

۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

۲ قاشق چایخوری سس ورشستر

۱ عدد تخم مرغ زده شده

نمک و فلفل برای چشیدن زدن

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

برای تاپینگ:

۱ قاشق غذاخوری کره

۱/۲ فنجان پیاز خرد شده

۲۲۶ گرم قارچ خرد شده

نمک و فلفل برای چشیدن زدن

۱ و ۱/۲ فنجان آب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

۲ قاشق چایخوری سس ورشستر

۱ قاشق غذاخوری ذرت

۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از املت قارچ و سبزیجات به چند روش مختلف و کو‌کو فسنجان مقوی تا چند دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان + تصاویر


دستور پخت:

گام اول: در یک کاسه بزرگ، گوشت گاو، پودر سوخاری، پیاز، چاشنی ایتالیایی، کچاپ، سس ورشستر، تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط گوشت را به ۴ عدد استیک بیضی شکل مساوی شکل دهید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا ​​گرم کنید.

گام دوم: استیک‌ها را در تابه قرار دهید. هر طرف را حدود ۵-۶ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شود بپزید. گوشت را از ماهیتابه جدا کنید. روی یک بشقاب قرار داده و با فویل بپوشانید. کره را در ماهیتابه ذوب کنید. پیاز و قارچ را اضافه کرده و با نمک و فلفل تند طعم دار کنید.

گام سوم: ۳-۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. سپس سس گوجه فرنگی و سس ورشستر را اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. در یک کاسه کوچک، ذرت را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید.

گام چهارم: مخلوط ذرت را به ماهیتابه اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. ۱-۲ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بپزید. گوشت را دوباره به قابلمه اضافه کنید و خوب با سسش مخلوط کنید. اگر دوستدارید، میتوانید با جعفری و پوره‌ی سیب زمینی سرو کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
منظور ارد ذرت است يا خود نشاسته ذرت يا خود ذرت؟