به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،زبردست مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز گفت: بازار تاریخی تبریز گذشته از بستر سرمایه اقتصادی، خزانه دار فرهنگی و تاریخی شهر تبریز است و در راستای ایمنی بازار، اقدامات اساسی و اصولی برای نگهداشت آن انجام گرفته است.
زبردست افزود: به هسته داخلی بازار تبریز به دلیل داشتن معابر تنگ و باریک امکان ورود خودروهای عملیاتی میسر نیست و همین مساله مشکل اجرای عملیات اطفای حریق را برای آتش نشانان به بار میآورد.
او مرتفع سازی مشکل عملیات اطفای حریق بازار تبریز را برقراری سیستم شیرهای هیدرانت عنوان کرد و افزود: شیرهای هیدرانت در سطح بازار تبریز نصب و با بررسی وضعیت خطر پذیری و به تناسب نیاز در محل بازار نصب شده و کارکرد خوبی را در اجرای عملیاتهای اطفای حریق برجای گذاشته است.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز گفت: آموزشهای عمومی ایمنی برای آشنایی اصناف و کسبه بازار تبریز با عنوان آموزش چهره به چهره برگزار شده و هدف اساسی بر این بود که در لحظات اولیه وقوع آتش سوزی افراد حاضر به سرعت اقدام به اطفا یا کنترل حریق کنند و این امر با نصب جعبههای حاوی کپسولهای آتش نشانی در بازار تبریز میسر شده است.
او با بیان اینکه امیدواریم با رعایت اصول ایمنی شاهد سایه دود و شعلههای آتش در بازار تبریز نباشیم، افزود: در راستای حفظ ایمنی بازار تبریز، بازبینی از تجهیزات اطفای حریق در طول هفته گذشته و جاری انجام گرفت که شیرهای هیدرانت از لحاظ آبدهی و فشار مورد نیاز در وضعیت مناسبی قرار داشت.
او دیگر اقدام اساسی در راستای حفظ ایمنی بازار تبریز را بهینه سازی فشار آب عملیاتی به هنگام وقوع حریق در بازار عنوان کرد و افزود: با تلاش کارشناسان سازمان آتش نشانی، تمهیداتی با عنوان " رله" و استفاده از پمپهای بین مسیر انجام گرفته که همین امیر موجب تنظیم و افزایش میزان فشار آب در بازار تبریز شد و نتیجه همه این اقدامات اساسی در بازار موجب اطفای حریق ۱۴ مورد آتش سوزی در لحظات اولیه وقوع حادثه توسط آتش نشانان شد.
انتهای پیام/ک