در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی نخودچی لته را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شیرینی نخودچی لته را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

آرد نخودچی ۲۰۰ گرم  (یا یک و نیم پیمانه)

آرد سفید قنادی ۶۰ گرم (یا نصف پیمانه)

پودر قند ۱۲۰ گرم (یا ۱ پیمانه)

روغن صاف قنادی  ۱۰۰ گرم

پودر هل یک قاشق چای خوری

تخم مرغ (زرده)

پودر قند  ۸۰ گرم

آرد  ۵۰ گرم

زعفران یا وانیل نصف قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا پودر قند روبه همراه آرد نخودچی و آرد سفید الک شده مخلوط کرده و روغن قنادی رو اضافه میکنیم و ابتدا مواد حالت پودر‌ی پیدا کرده.
برای سهولت میتوانید ۲ بار از چرخ گوشت رد کنید، یا به مدت ۲۰ دقیقه با کف دست به صورت مالشی ورز دهید نه چنگ زدن تا خمیر خوب نرم شده، اما به روغن نیافتد.
سپس خمیر رو به ضخامت ۱،۲سانت داخل سینی پهن کرده وروش سلفون کشیده و به مدت ۲۴ ساعت دردمای محیط استراحت میدهیم، یا اگه عجله دارید میتونید ۴تا ۵ ساعت داخل یخچال استراحت بدیم و سپس مواد رویه (لته) شیرینی رو آماده کرده
زرده تخم مرغ رو به همراه پودر قند وانیل یا زعفران تا حدی می‌زنیم تکه سفید و کشدار شود در نهایت سرکه سفید و زعفران یا وانیل رو اضافه کرده وکمی که مخلوط شده آرد و بعد با فرچه روی شیرینی پهن شده پخش کرده و با چاقو یا کاردک دالبری برش میزنیم وبلافاصله پودر پسته یا پودر گل سرخ رو ریخته بعد اجازه میدهیم تا مواد روی لته خشک شود سپس داخل ظرف مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی‌ها رو با کمی فاصله میچینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیق اجازه میدهیم تا شیرینی پخته و سپس از فر خارج کرده و بعد اینکه به طور کامل خنک شد از سینی فر جدا میکنیم.

سایر نکات
به نوع ورز شیرینی دقت کنیم که به روغن نیفته، یا از چرخ گوشت رد کنیم.
قبل از اینکه لته روی شیرینی خشک شود پودر پسته وگل محمدی رو ریخته تا بچسبد سپس کمی در دمای محیط اجازه میدیم خشک که شد داخل فر میزاریم که شیرینی بپزه.
از آرد نخودچی مرغوب و تازه استفاده کنیم.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.