به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ تمپورا با سس هویج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ تکه
آرد ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آب ۱ لیوان
مواد سس
هویج ۲ عدد
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای یک سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مرغ رو نواری برش بدین
آرد رو با ادویهها ، نمک ، فلفل سیاه، بیکینگ پودر مخلوط کرده زعفران و آب را اضافه کرده تا مایع به غلظت ماست برسه
برشهای مرغ رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم تا مرغ به مواد آغشته بشه
برنج رو دم بذارید و بعد مرغها رو در روغن شناور سرخ کنید
برای تهیه سس هویج:
هویج رو رنده و تفت بدین و بهش فلفل دلمهای نگینی رو اضافه کرده
رب گوجه و نمک را اضافه و کمی تفت بدین و یک سوم پیمانه آب اضافه و سرش رو بذارین تا رنگ دلمهها تیره و پخته بشه
آبش که کشیده شد سرکه رو اضافه هم بزنید و آماده است.
سایر نکات
برشهای مرغ کلفت نباشن تا حالت کرانچی پیدا کنه
منبع:سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/