در گزارش زیر طرز تهیه مرغ تمپورا با سس هویج را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه مرغ تمپورا با سس هویج را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ  ۲ تکه
آرد  ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
زعفران  ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آب  ۱ لیوان
مواد سس
هویج  ۲ عدد
سرکه  ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه‌ای یک سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

مرغ رو نواری برش بدین
آرد رو با ادویه‌ها ، نمک ، فلفل سیاه، بیکینگ پودر مخلوط کرده زعفران و آب را اضافه کرده تا مایع به غلظت ماست برسه
برش‌های مرغ رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم تا مرغ به مواد آغشته بشه
برنج رو دم بذارید و بعد مرغ‌ها رو در روغن شناور سرخ کنید

برای تهیه سس هویج:

هویج رو رنده و تفت بدین و بهش فلفل دلمه‌ای نگینی رو اضافه کرده
رب گوجه و نمک را اضافه و کمی تفت بدین و یک سوم پیمانه آب اضافه و سرش رو بذارین تا رنگ دلمه‌ها تیره و پخته بشه
آبش که کشیده شد سرکه رو اضافه هم بزنید و آماده است.

سایر نکات
برش‌های مرغ کلفت نباشن تا حالت کرانچی پیدا کنه

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.