در گزارش زیر طرز تهیه پوره سیب زمینی شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره سیب زمینی شکم پر یک غذای ساده و لذیذه که به عنوان پیش غذا هم می‌تونید سرو کنید. این غذا هم طعم و مزه خوب و دلپذیری داره و هم ظاهری زیبا. با دورچین مناسب حسابی باعث تحریک اشتها می‌شود.

مواد لازم

 ۳ عدد سیب زمینی
 ۱ عدد پیاز
 ۳ قاشق غذاخوری زرشک
 ۳ قاشق غذاخوری کشمش پلویی
 ۲ قاشق غذاخوری شوید و گشنیز (خرد شده)
 ۴ قاشق غذاخوری شیر
 ۱ قاشق غذاخوری خامه (کم چرب)
 ادویه (به میزان لازم)
 روغن کنجد (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از استیک سالیسبوری با قارچ و سینه مرغ با سس باربیکیو تا کله جوش به سبک شهر‌های مختلف ایران + تصاویر


دستور تهیه

سیب زمینی‌ها رو بپزید و با شیر و خامه به خوبی له کنید.
پیاز‌ها رو تفت بدید تا طلایی بشن و یه مقدار زردچوبه اضافه کنید.
بقیه مواد رو با سیب زمینی و پیاز ترکیب کنید.
زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن بزنید و به خوبی ترکیب کنید.
پوره رو قالب بزنید و در روغن سرخ کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.