در گزارش زیر طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  راز خوشمزه شدن ماکارونی به گوشت دار بودنش نیست. بلکه اینه که ماکارونی رو خوب از آب دربیارین و مزه اون خوب باشه. پس حالا می‌بینین که چطور بدون گوشت می‌تونیم یه ماکارونی خوشمزه رو درست کنیم.

مواد لازم

 ۵۰۰ گرم ماکارونی
 ۱ عدد پیاز (بزرگ)
 ۲۵۰ گرم قارچ
 ۲ حبه سیر
 ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
 ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
 نمک و فلفل (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از استیک سالیسبوری با قارچ و سینه مرغ با سس باربیکیو تا کله جوش به سبک شهر‌های مختلف ایران + تصاویر


دستور تهیه

برای تهیه این سس ماکارونی بدون گوشت نیازه فلفل دلمه رو کبابی کنین. برای تهیه فلفل کبابی، فلفل رو از وسط نصف کنین و مواد میونی اون رو خارج کنین. سینی فر رو با فویل بپوشونین و با روغن ساده یا زیتون چرب کنین و فلفل رو در سینی بچینین. سینی رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدین تا کاملا پخته و نرم بشه و در انتهای کار گریل رو روشن کنین تا کمی سطح فلفل برشته و دودی بشه.

سیر و پیاز رو ریز و نگینی خرد کنین و در تابه بریزین و با مقداری روغن در حد طلایی و سبک شدن سرخ کنین.

قارچ خرد شده رو به مخلوط سیر و پیاز اضافه و تفت بدین تا آب قارچ کشیده بشه.

در این مرحله فلفل کبابی همراه با ادویه در غذا ساز میکس کنین. سپس سس تهیه شده رو به قارچ اضافه کنین و تفت بدین. حالا سس اسپاگتی بدون گوشت آماده شده.

برای سرو کمی اسپاگتی رو بپزین و با آب سرد آبکش کنین و در ظرف مورد نظر بریزین و سپس سس قارچ رو روی اسپاگتی بریزین. هنگام سرو در صورت تمایل می‌تونین کمی پنیر پارمزان، انواع سبزیجات خرد شده مانند ریحون، جعفری، آویشن تازه و … روی اسپاگتی بدون گوشت بریزین.

نوش جان!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.