به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لقمه قارچ کبابی یکی از غذاهای رژیمی و سالمیه که میتونید در عرض نیم ساعت آماده کنید. با ما همراه باشید تا این غذای رژیمی خوشمزه رو یاد بگیرید.
مواد لازم
۳ لیوان قارچ (بدون دم)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کانولا
۴ عدد نان پیتا
۱ لیوان شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن (خرد شده)
۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
آوواکادو (به مقدار لازم)
۱ عدد لیمو ترش
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
قارچها رو روی سینی فر بچینین و کمی روغن روی اونا بپاشین و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدین تا خوب کباب بشن.
هنگامی که قارچها خوب کباب شدن، اونا رو بیرون بیارین و خرد کنین. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنین و آّب لیمو ترش، نمک، فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنین. در یک تابه نچسب مواد رو کمی تفت بدین و سپس مواد رو داخل نانهای پیتا تقسیم کنین و بپیچین.
در صورتی که به آووکادو دسترس داشتین میتونین خرد کنین و همراه بقیه مواد داخل ساندویچ قرار بدین.
نوش جان!
نکات تهیه لقمه قارچ رژیمی:
علاوه بر سبزیجات گفته شده میتونین در تهیه لقمه قارچ کبابی از سس پستو هم استفاده کنین. به این ترتیب که اول سس رو روی نون بمالین بعد بقیه مواد رو وسط نون بریزین و لقمه کنین.
در صورت تمایل میتونین از فلفل دلمهای هم در تهیه این لقمه استفاده کنین. کافیه فلفلها رو به صورت خلالهای باریک برش بزنین و همراه قارچ در سینی فر بریزین تا کباب بشن.
در اینجا برای تهیه لقمهها از نون پیتا استفاده شده، ولی میتونین به دلخواه از هر نون دیگهای هم استفاده کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/