به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته. این غذای خوشمزه رو درست کنین و از خوردن اون لذت ببرین.
مواد لازم
۳ عدد سینه مرغ (بدون استخوان)
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۸۵ گرم پنیر بز با سبزیجات تازه
۲۸ گرم اسفناج (تازه)
۳/۴ پیمانه فلفل قرمز (کبابی)
۱ عدد پیازچه خردشده
۱/۲ پیمانه سس گوجه فرنگی
۱ حبه سیر
آویشن (به میزان لازم)
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
ابتدا فر رو با دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنین.
سینههای مرغ رو از وسط دو نیم کنین. اونها رو درون پلاستیک بذارین. با کمک بیفتککوب روی اونها ضربه بزنین تا نازک و باریک بشن.
یک طرف مرغها رو نمک و فلفل سیاه بزنین. یه حبه سیر رنده کنین و به همراه پودر آویشن به پنیر اضافه کنین تا پنیر طعم سبزیجات بگیره. پنیر رو در مرکز مرغها بذارین تا از لبهها بیرون نزنه. روی اونها برگهای اسفناج، فلفل و پیازچه قرار بدین.
مواد رو به آرامی فشار بدین و با احتیاط مرغها رو رول کنین و انتهای کار، با کمک سیخ چوبی در جای خود محکم کنین.
سس گوجه فرنگی رو روی مرغها بزنین و مرغها رو در ظرف مورد نظر بذارین و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار بدین تا مرغها پخته بشن. مراقب باشین خیلی خشک نشن.
پس از پخت سیخ چوبی رو خارج و سرو کنین.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/