در گزارش زیر طرز تهیه خورش ماهی بلوچی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورش ماهی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانیه که با روش‌های متنوعی تهیه می‌شه، ناروشت ماهی (خورش ماهی) از خورش های سنتی استان سیستان و بلوچستانه. این غذا شباهت زیادی به قلیه ماهی خوزستانی‌ها داره با این تفاوت که مقدار سبزی به کار رفته در اون خیلی کمه و در این غذا از گوجه هم استفاده می‌شه.

مواد لازم

 ۸ تکه ماهی
 ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه
 ۱ عدد پیاز (رنده شده)
 ۴ حبه سیر (کوبیده شده)
 ۱ عدد فلفل سبز (کوبیده)
 ۱ قاشق مربا خوری گشنیز (کوبیده شده)
 ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه
 ۱ قاشق مربا خوری ادویه ماهی
 ۴ برگ برگ کاری
 به میزان دلخواه گشنیز خرد شده
 ۲ عدد فلفل سبز
 ۳ قاشق غذا خوری آب تمر هندی
 به میزان لازم نمک
 به میزان لازم روغن
 به میزان لازم انبه کال (رنده شده)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیراشکی سیب زمینی روسی و ماکارونی بدون گوشت خوشمزه و لذیذ تا لقمه قارچ کبابی با نان پیتا + تصاویر


ماهی رو میشوریم و بهش نمک میزنیم.

کمی روغن در ماهیتابه ریخته و پیاز، رب گوجه، ادویه، برگ کاری، سیر، انبه، فلفل سبز و گشنیز رو اضافه می‌کنیم و هم میزنیم.
کمی آب به موادمون اضافه می‌کنیم و حرارت رو کم می‌کنیم تا خوب بپزه و روغن بیفته.

ماهی رو اضافه می‌کنیم و با ملایمت هم میزنیم.

یک لیوان آب به ماهی مون اضافه می‌کنیم وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می‌کنیم و آب تمر هندی رو به ماهی اضافه می‌کنیم.
بعد از ۱۵ دقیقه حرارت رو خاموش می‌کنیم و خورش رو در ظرف می‌کشیم و تزیین می‌کنیم. نوش جان

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.