به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،عباس جهانی مدیر جهاد کشاورزی هیرمند گفت:این طرح با هدف افزایش بهرهوری آب و توسعه کشت گیاهان کم آب بر و اقتصادی اجرایی شد.
عباس جهانی عمده گیاهان دارویی کشت شده را سیر، زیره، رازیانه، بابونه، سیاه دانه، چای ترش عنوان کرد و افزود: در حال حاضر کار برداشت محصول زیره آغاز شده است.
او گفت: برنامه ریزی برای ایجاد بستر مناسب کشت محصولات اقتصادی و پربازده سازگار با محیط و کم آب بر از جمله گیاهان دارویی، حبوبات، توسعه گلخانهها و گیاهانی، چون کنجد، ارزن، بامیه، عدس، ماش، لوبیا، بادام زمینی، که از ارزش بالایی برخوردارند و همچنین توسعه کشت گیاهان نشایی در برنامه کاری این مدیریت قرار دارد.
سیستان و بلوچستان به دلیل ویژگیهای اقلیمی و توپوگرافی بیش از ۳۹۲ گونه با ارزش گیاهی را در خود جای داده که برای تبدیل شدن به فرآوردههای دارویی همچون گنجی نهفته آماده سرمایه گذاری و برداشت است.
ناحیه رویشی ایرانی و تورانی سیستان و بلوچستان از شهرستانهای زابل، زهک، هیرمند، هامون، نیمروز، زاهدان، خاش و بخشی از سراوان، سوران و مهرستان تشکیل شده که گونههای جنگلی شاخص آن شامل بنه، بادام کوهی، تاغ، گز، اسکنبیل و گونههای دیگری همچون زیتون وحشی، ارژن، انجیر، پده، سنجد و بادامک است.
انتهای پیام/گ