در گزارش زیر طرز تهیه کیک مدوویک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک مدوویک (medovik tort) یکی از محبوب‌ترین کیک‌های روسی و منطقه آذربایجانه که در اون منطقه به اسم بالی تارت (balli tort) شناخته می‌شه. این کیک خوشمزه که با ظاهر و طعم متفاوتش طرفداران زیادی داره. این کیک عسلی روسی با لایه‌های ترد و بیسکوییتی آغشته به خامه و شهد آغشته شدند توی دهان آب می‌شن. این کیک یک پیشنهاد عالی برای عصرونه‌ها و دورهمی‌هاست که نظر همه رو جلب می‌کنه.


مواد خمیر

 ۵۵۰ گرم آرد
 ۷۰ گرم کره (همدمای محیط)
 ۳ قاشق غذا خوری عسل
 ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
 ۳/۴ پیمانه شکر
 ۲ عدد تخم مرغ (همدمای محیط)

مواد کرم

 ۱ پیمانه خامه قنادی
 ۱/۲ پیمانه پودر قند
 ۵۰۰ گرم خامه ترش
 ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر


دستور تهیه

آرد رو حتما دو بار الک می‌کنیم. تخم مرغ ها، شکر، کره، عسل رو در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم و روی بخار آب می‌ذاریم.

مواد رو یکسره هم می‌زنیم تا شکر، کره و عسل کاملا حل و یکدست بشن. بعد از یکدست شدنِ مواد، کاسه رو از روی حرارت برمی داریم و جوش شیرین رو اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط بشه.

نیمی از آرد رو به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق چوبی خوب هم می‌زنیم. وقتی خمیر کمی غلیظ شد، باقی آرد رو کم کم و تا جایی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم (یا با دست ورز بدید) که خمیر تشکیل بشه و به دست تمیز نچسبه.

خمیر رو وزن کرده و به هشت قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. فر رو روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد، روشن می‌کنیم تا گرم بشه. سینی شیرینی پزی رو کاغذ روغنی یا ورق تفلون نسوز می‌ندازیم و آماده می‌ذاریم.

روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو دو تا سه میل باز می‌کنیم. یک قالب یا رینگ دسر ۱۸ سانت رو روی خمیر باز شده گذاشته و به عنوان کاتر در نظر می‌گیریم. دور تا دور قالب رو به کمک چاقوی تیز یا رولت می‌بریم.

خمیر اضافه اومده رو توی ظرفی ریخته و برای انتهای کار نگه می‌داریم. خمیر کاتر زده رو به آرومی و به کمک وردنه، به روی سینی انتقال میدیم و با چنگال سوراخ‌هایی روش ایجاد می‌کنیم.

سینی رو توی فر قرار داده و خمیر رو به مدت ۵ – ۶ دقیقه یعنی تا جایی که کاملا طلایی شه می‌پزیم. بعد سینی رو از فر خارج کرده و روی توری خنک کننده می‌ذاریم. بعد از پنج دقیقه خمیر پخته شده رو از روی سینی برداشته و به تنهایی روی توری می‌ذاریم تا کاملا خنک بشه.

مراحل گفته شده رو برای هفت خمیر باقیمانده تکرار می‌کنیم. در انتهای کار، هشت اسفنج بیسکوئیتی داریم. کناره‌های خمیر که از اطراف بریده شده و در ظرفی ذخیره کردیم رو روی سینی ریخته و به مدت ۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از تموم شدن پخت، خمیر‌ها رو کنار می‌ذاریم تا برای تزئین پودر کرده و استفاده کنیم.

خامه ترش رو توی کاسه بزرگی ریخته، پودر قند الک شده و وانیل رو اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا یکدست بشه. یک لایه اسفنج بیسکوئیتی رو روی ظرف سِرو گذاشته و به اندازه یک چهارم پیمانه از کرم روش می‌ریزیم.

کرم رو با پالت یا پشت قاشق پخش می‌کنیم. روی کرم یک لایه اسفنج بیسکوئیتی می‌ذاریم. به همین شکل، لایه‌های بعدی رو کرم می‌زنیم تا هشت لایه کامل شه. در انتها با باقی کرم، دور کیک رو پوشش میدیم.

خرده خمیر‌های پخته شده رو در غذاساز می‌ریزیم، در صورت تمایل ۳۰ تا ۵۰ گرم گردو هم به مواد اضافه می‌کنیم و تا جایی پالس می‌کنیم که کاملا پودری بشه. تمام سطح مدوویک رو با خرده‌ها می‌پوشونیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.