به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (Mac and Cheese) یکی از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنیری (معمولا پنیر چدار) تهیه میشه. توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العادهای که داره بخاطر ظاهر کوچکی که داره میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانیها محسوب میشه.
مواد لازم
۲ و ۱/۴ پیمانه آرد گندم
۲ پیمانه شیر
۲ پیمانه پودر سوخاری
۲۰۰ گرم پاستا البو
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۴ قاشق سوپخوری کره
۲ عدد تخم مرغ (همزده)
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم روغن (سرخ کردنی)
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر
دستور تهیه
پاستا رو همراه کمی نمک، توی قابلمهی آبِ جوش میریزیم و میذاریم ۸ تا ۱۰ دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشه تا نرم بشه. بعد اون رو آبکش میکنیم.
۱/۴ پیمانه از آرد رو داخل تابهای حاوی کره، روی حرارت ملایم بهمدت ۲ دقیقه تفت میدیم. شیر، مقداری نمک و فلفل سیاه رو بش اضافه و هم میزنیم تا سس یکدست و غلیظی بهدست بیاد.
پنیر چدار رو به اون اضافه کرده و هم میزنیم تا پنیر ذوب بسه. پاستا رو به سس اضافه کرده و هم میزنیم تا پاستا به سس کاملاً آغشته بشه و تابه رو از روی حرارت برمی داریم.
مخلوط رو کف سینی فر حاوی کاغذ روغنی میریزیم و سطح اون رو با پالت صاف میکنیم و به مدت ۲ ساعت توی فریزر قرار میدیم. بعد از این مدت، سینی رو از فریزر خارج کرده، مک اند چیز رو روی تخته کار برمی گردونیم، کاغذ رو از اون جدا کرده و بهصورت مکعبمستطیل برش میزنیم.
مکعبها رو توی ظرف آرد میغلتونیم و به تخممرغ آغشته میکنیم و در آخر، توی ظرف پودر سوخاری میغلتونیم. مکعبها رو در قابلمهای کوچیک روغنِ داغ فراوون سرخ میکنیم تا طلاییرنگ بشه.
مکعبها رو با کفگیر سوراخدار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار میدیم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. مک اند چیز رو توی ظرف میچینیم، مقداری نمک روی اونها میپاشیم و همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/