به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، رضا شیرینزاده، معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: ۱۴ هزار و ۳۰۰ راننده حرفهای در بخش حمل و نقل بار و مسافر در استان اردبیل درحال فعالیت هستند که به غیر از تعداد معدودی از آنها، مابقی رانندگان از خدمات بیمه تأمین اجتماعی و حتی بیمه تکمیلی بهرهمند هستند.
او تصریح کرد: تنها تعداد معدودی از رانندگان تازه وارد از پرداخت ۵۰ درصد هزینههای دولتی در بهرهمندی از خدمات بیمهای بیبهره هستند که تلاش میکنیم در ماههای آینده مشکل آنها را نیز رفع کنیم تا بتوانند از با پرداخت ۵۰ درصد هزینه بیمه خود از خدمات پوشش بیمهای کامل در بخش پایه و تکمیلی استفاده کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۱۴ هزارو ۳۰۰ راننده با بیش از ۱۴ هزار دستگاه ناوگان در قالب ۱۵۱ شرکت حمل ونقل کالا، مسافر و بین المللی فعالیت میکنند.
شیرینزاده عمر ناوگان مسافربری استان را به طور میانگین ۱۲ سال اعلام کرد و افزود: در این بخش ما با شرایط مناسب و استانداردی روبهرو هستیم.
او گفت: عمر ناوگان باری استان ۲۳ سال است در حالی که متوسط کشوری ۱۹ سال است که با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، نوسازی ناوگان در بخش بار در اولویت قرار گرفته و به تدریج این روند را شاهد هستیم.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل به پوشش بیمهای رانندگان اعم از بیمه پایهای و تکمیلی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر اکثر رانندگان از خدمات بیمهای با تخفیف ۵۰ درصد بهرهمند هستند به طوری که با پرداخت نیمی از هزینهها از سوی خود و نیم دیگر به صورت یارانهدار از پوشش بیمهای تأمین اجتماعی بهرهمند بوده و در کنار آن از خدمات بیمه تکمیلی نیز استفاده میکنند.
شیرین زاده تصریح کرد: دولت در حمایت از رانندگان وسائط نقلیه باری و مسافری ۵۰ درصد هزینهها را به شکل یارانهدار برای پوشش کامل بیمه این اقشار پرداخت کرده و در طول سال در نظر میگیرد.
او در مورد پوشش بیمهای کمک رانندگان نیز بیان کرد: در این زمینه ما شرایط خاص بیمهای را نداریم و باید خود رانندگان نسبت به پوشش بیمهای این افراد نیز اقدام کنند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: آنچه که به عنوان موضوع اساسی در بحث ایمنی در بخش حمل و نقل بار و مسافر باید به آن توجه کنیم، در کنار احداث راههای ایمن و خودروهای با استانداردهای مناسب، ضرورت دارد خود رانندگان نیز موارد مهم ایمنی به ویژه از سرعت غیرمجاز و سبقتهای غیرمجاز جلوگیری کرده و همواره در رانندگی توجه به جلو را مد نظر قرار دهند.
شیرین زاده با اشاره به نصب گاردریل، ایجاد سیستم روشنایی، حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز، نصب علائم، هوشمندسازی جادهها و سایر اقدامات ایمنی انجام شده توسط راهداران تصریح کرد: با فراهم شدن زیرساختهای لازم و رعایت مقررات شاهد ارتقای ایمنی راهها به ویژه در حوزه حمل و نقل خواهیم بود.
انتهای پیام/ح