به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد سیب زمینی آلمانی یه غذای گیاهی و یک طعم خوب و خوشمزه برای طرفداران سیب زمینیه، برای درست کردن این سالاد سیب زمینی حتما از سیب زمینیهای کوچک استفاده کنید.
مواد لازم
۲ کیلوگرم سیب زمینی
⅔ پیمانه روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
½ پیمانه جعفری
۲ قاشق غذاخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
¼ پیمانه سرکه سیب
۱ قاشق مرباخوری پاپریکا دودی
۱ عدد پیاز قرمز
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر
دستور تهیه
سیب زمینیها رو با پوست توی قابلمه بریزید و به مقدار کافی آب بریزید تا حدود ۲ سانتی متر بالای سیب زمینیها با آب پوشیده بشه. سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و صبر کنید تا آب جوش بیاد. حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشه تا سیب زمینیها بپزن.
در این حین توی یک کاسه دیگه روغن زیتون، سرکه سیب، نمک (البته میتوانید مقدار نمک رو کم کنید)، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، جعفری و پیاز قرمز خرد شده بریزید.
مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و برای مدتی کنار بذارید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب بشن.
سیب زمینیها رو آبکش و از وسط نصف کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.
خوب هم بزنید، ولی مراقب باشید تا سیب زمینیها له نشن.
روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴ ساعت یا یک شبانه روز توی یخچال بذارید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/