به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز ، در شرایطی که جوامع ما طی سنوات گذشته دچار تنگناهای اقتصادی شده، بهترین و ملموسترین راهکار برای نجات اقتصاد خانوارها، توجه به مقوله کارآفرینی است که فرد با استفاده از منابع مالی شخصی و حمایت سازمانی با علاقه و بهصورت ابتکاری مشاغل خانگی را راه اندازه میکند.
کارآفرینی و نوآوری بهنوعی موتور محرکه رشد اقتصادی و توسعه پایدار است که میتواند جوامع درگیر با مشکلات کار و اشتغال را از فقر اقتصادی و معضلات و عواقب ناشی از آن را نجات دهد.
شهرستان مرودشت بهعنوان دومین کلانشهر استان فارس به لحاظ جمعیت و حمایت دستگاههای دولتی ازجمله تعاونیهای روستایی، سازمانهای مردمنهاد و بسیج سازندگی سپاه صندوقهای کارآفرینی متعددی در بخشهای مختلف شهرستان مرودشت در جهت اشتغال آفرینی ایجاد کرده است.
صندوق کارآفرین شهدای کوشک شهرستان مرودشت در راستای توسعه مشاغل خرد زنان روستایی با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی منطقه و بهمنظور کاهش محرومیت و ایجاد روند معکوس مهاجرت و تحقق سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی، اشتغالهای پایدار خانگی زیادی ایجاد کرده است.
سیده زهرا حسینی مسئول صندوق کارآفرینی شهدای کوشک هدف از راهاندازی صندوق کارآفرینی در این روستا را افزایش درآمد خانوارهای کمدرآمد از طریق پرداخت وامهای کوچک برای انجام فعالیتهای درآمدزا دانست و گفت: صندوق خرد زنان روستایی ۱۲۰ عضو دارد که بیش از ۹۵ درصد از این اعضا زنان خانهدار هستند.
او، با اشاره به اینکه کسبوکارهای خود کوچک نقش مهمی در رونق اقتصاد دارد و موجب تقویت روحیه مشارکتی در کسب و کارهای جمعی میشود بیان کرد: عمده فعالیت این صندوق کاشت، داشت و بستهبندی گیاهان دارویی است.
حسینی، تصریح کرد: طرحهایی مانند کاشت و پرورش گیاهانی همچون گلگاوزبان، زعفران، زیره، گل محمدی ، پرورش زنبورعسل و قالیبافی عمده فعالیتهای زنان این صندوق است.
مسئول صندوق کارآفرینی شهدای کوشک، ادامه داد: پرورش مرغ و خروس محلی، فرآوری بعضی از محصولات مانند زیتون ، گوجه و انار از دیگر مشاغلی است که بعضی از اعضا مشتاق فعالیت در این حوزه بودند و موردحمایت قرار گرفتند.
او، افزود: واگذاری وام ۱۰ میلیون تومانی از طریق صندوق کارآفرینی امید و توزیع آن بین اعضا بسیار ناچیز است و دردی را دوا نمیکند.
حسینی، اضافه کرد: یکی از راههای برونرفت روستانشینان از مشکلات اقتصادی توانمندسازی زنان، ایجاد فرصتهای شغلی، افزایش درآمد و تقویت اقتصاد محلی و حمایت و پشتیبانی و مالی از آن ها است.
مسئول صندوق کارآفرینی شهدای کوشک، اظهار کرد: تلاش میشود با حمایت از زنان خانهدار در ایجاد مشاغل خانگی آن ها را به درآمد رساند و با توسعه فعالیت از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کرد.
انتهای پیام/ت