به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گل گاو زبان از گیاهان دارویی بسیار مهمی است که در چناران کاشت می شود و دارای خواص درمانی فراوانی میباشد .
برای بهره بردن از خواص درمانی این گیاه گل ها و برگ های گل گاو زبان را خشک می کنند و از آن برای تهیه چای و دمنوش و عرق گل گاو زبان استفاده می کنند.
گیاهان دارویی یکی از مهمترین سرمایههای طبیعی در هر استانی است، توجه به این گونههای بومی میتواند نقش مهمی در درآمدزایی جوامع محلی و ارزآوری داشته باشد.
برای استفاده از این گیاه، مقداری گل گاوزبان (دو تا پنج مثقال) را با نیم لیتر آب جوش، همانند چای روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری یا سماور بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دم بکشد و پس از دم کشیدن، ده دقیقه بماند و بعد آن را میل کنید. تنها میتوانید ۲ گرم گل گاو زبان را به صورت دمنوش تهیه کرده و سه بار در روز مصرف کنید.
انتهای پیام// ف.غ