به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، باستان شناسانی که در مأموریت باستان شناسی در منطقه داکالیای مصر در حال انجام ماموریت بودند، موفق به کشف ۱۱۰ مقبره شدند که قدمتشان سه مرحله مختلف تمدنی را گذرانده است. این گورها متعلق به تمدن مصر سفلی، معروف به بوتو ۱ و ۲، و تمدن Naqada III و دوره انتقال دوم معروف به دوره Hyksos است.
بیشتر بخوانید
مصطفی وزیری، دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر گفت: "این کشف یک افزودنی مهم تاریخی و باستانی است، زیرا در میان مقبرههایی که پیدا شده است ۶۸ مقبره وجود دارد که قدمت آن به مرحله تمدن مصر سفلی برمیگردد. پنج مقبره مربوط به دوره Naqada III و ۳۷ مقبره مربوط به دوره Hyksos است و کاوشها هنوز در آن منطقه ادامه دارد. "
ایمن اشماوی، رئیس بخش آثار باستانی مصر در شورای عالی آثار باستانی افزود: "۶۸ قبر گودالهای بیضی شکل هستند که در قسمت شنی منطقه حفر شده اند و در داخل آنها افراد در وضعیت چمباتمه شده دفن شدند. بیشتر آنها به پهلوی چپ خود خوابیده بودند و سرشان به سمت غرب چرخانده شده بود ".
علاوه بر این، بقایای یک کودک دفن شده در یک ظرف سفالی از دوره Poto II، با یک ظرف سفالی کوچک کروی شکل کشف شد. قدمت این پنج مقبره به دوره نقده III برمیگردد، از جمله دو مقبره که طرفین، کف و سقف آنها با یک لایه گل پوشانده شده است. مقبرههای دوره گذار دوم (دوره هایکسوس) ۳۷ مقبره است که ۳۱ مورد از آنها گودالهای نیمه مستطیلی با عمق بین ۲۰ تا ۸۵ سانتی متر است.
همچنین در این ماموریت ظروف استوانهای و گلابی شکل و کاسه سرمه که سطح آنها با نقاشیها و اشکال هندسی تزئین شده بود نیز پیدا شد.
انتهای پیام/