به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جامبالایا (jambalaya)، یکی از انواع غذاهای معروف و لذیذ خانگی در اسپانیا و آمریکا میباشد. این غذای مشهور خانگی که خاص روزهای تعطیل یکشنبه و یا پیک نیکهای خانوادگی است، در میان تمام افراد کوچک و بزرگسال محبوب بوده و طرفداران بسیاری دارد. این غذای خوشمزه و راحت را میتوانید برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی خود آماده و طبخ کرده و یک غذای جدید و ساده را سرو کنید.
مواد اصلی در جامبالایا مرغ، میگو و سس میباشد که به همراه ادویههای خاص طعم دار میشود. البته این غذای اسپانیایی با انواع گوشت، چون گوشت سفید، میگو، خرگوش و… طبخ میشود و معمولاً با سوسیس پرادویه مخلوط میکنند که طعم خوشمزه تری خواهد داشت. میتوانید با توجه به ذائقه غذایی خود، ادویههای این غذا را کم و یا زیاد کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
میگو: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
سوسیس: ۲۰۰ گرم
بامیه: ۱ پیمانه
عصاره مرغ: ۱ پیمانه
کرفس: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتربخوانید
دستور تهیه:
ابتدا سینه مرغ و سوسیسها را در اندازههای متوسط خرد کنید.
در یک ماهی تابه روغن ریخته و مرغ و سوسیسها را سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن سوسیس و پختن مرغ ها، آن را از ماهی تابه خارج کنید.
کرفس و سیر را خرد کرده و در ماهی تابه کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، سس قرمز تند، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه و مواد را مخلوط کنید.
مرغ، سوسیس و بامیهها را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و آب بیندازد.
عصاره مرغ و برنج را نیز به مواد اضافه و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند.
در مرحله آخر میگوها را بر روی برنج بریزید و ۵ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/