به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلو کاپ میگو، یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و معروف است. این پیش غذای دریایی که به همراه میگو طبخ میشود، مقوی و پرخاصیت بوده و در سراسر دنیا معروف و پرطرفدار است. در طبخ این پیش غذا، مایه میگو را که جداگانه درست میکنند را در خمیرهای ورقهای فیلو پر کرده و سرو میکنند. از این رو این فینگرفود را میتوانید برای مهمانیها و تولدها نیز سرو نمایید.
میگو یک منبع عالی از مواد معدنی و ویتامینها است که برای حفظ سلامت بدن انسان بسیار مفید است. در واقع میگو سرشار از ویتامینهای A، B۱۲، D، فسفر، منیزیم، سلنیوم، پروتئین، آهن، نیاسین، امگا ۳ و… میباشد. هر یک از این مواد معدنی باعث دهها فایده و سلامتی برای بدن انسان میشود. از این رو میتوانید به راحتی و خیلی سریع فیلو کاپ میگو را در منزل تهیه و سرو کنید و از فواید و خواص این فینگرفود عالی بهرهمند شوید.
مواد لازم
میگو: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک چهارم
خمیر فیلا: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پیازچه: به مقدار لازم
سیر: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر
مراحل
میگوها را تمیز کرده و بشویید.
پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
سپس میگوها را نیز افزوده و کمی تفت بدهید.
زنجبیل، سیر رنده شده و ادویهها را اضافه و مخلوط کنید.
قارچها را نیز خرد کرده و به مواد ماهی تابه اضافه کنید.
در آخر نیز گوجه فرنگی و فلفل دلمهای خرد شده را به مواد اضافه و حرارت را خاموش کنید.
خمیر فیلا را در اندازههای مربعی شکل برش دهید.
کمی کره آب شده بر روی برشهای خمیر بزنید و طعم دار کنید.
۲ تا خمیر فیلو را بر روی هم قرار دهید و در داخل قالب کاپ کیک بگذارید و لبههای آن را چین بدهید.
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
از مواد میگو در داخل خمیر بریزید.
کمی پنیر پیتزا و پیازچه خرد شده را بر روی مواد بریزید.
فیلو کاپ میگو را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/