به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: گاهی مردم با شربت آبلیمو که حاوی یخ است، روزه را باز میکنند که باز کردن روزه با هر نوع نوشیدنی یخ و سرد کار بسیار اشتباهی است.
امتیازی ادامه داد: باز کردن روزه با مایعات یخ و سرد با گذشت زمان به ساختار گوارشی افراد آسیب میزند که در اواخر ماه رمضان متوجه این مشکل میشوند.
او افزود: توصیه میشود روزه داران روزه خود را با یک نوشیدنی گرم باز کنند و در افرادی که تحمل گوارشی دارند از شیر گرم، مقدار کمی عسل، شکر یانبات استفاده کنند.
امتیازی ادامه داد: برای شیرین کردن شیر گرم از هر نوع شیرینی که با مزاج آنها سازگار است مانند رطب، شیره انگور، مویز و کشمش استفاده کنند.
متخصص طب سنتی گفت: افراد زیاد چای مصرف نکنند، اما اگر میل شدیدی به استفاده از چای دارند از چای کم رنگ استفاده کنند.
او تصریح کرد: بسیاری از افراد مشکلات گوارشی دارند که اگر نکات تغذیهای ماه رمضان را رعایت نکنند این مشکلات تشدید میشود.
امتیازی گفت: روزه داران روزه خود را با یک دم کردنی مناسب مانند دم کرده پونه، بابونه و آویشن که گرم باشد و خیلی غلیظ نباشد که دارای شیرین کننده مناسب باشد باز کنند.
او گفت: بهترین توصیه استفاده از گلاب برای باز کردن روزه است که یک فنجان گلاب را روی سماور یا کتری در حال جوش قرار دهند که غیر مستقیم گرم شود، چون نباید مستقیم روی حرارت باشد، همراه با عسل یا شیرین کننده مناسب استفاده کنند.
متخصص طب سنتی اظهار داشت: نوشیدن گلاب شفا بخش است و مشکلات گوارشی را نیز برطرف میکند و افراد میتوانند برای افزایش اثر تقویتی معده در گلاب چند شاخه کوچک زعفران به آن اضافه کنند.
او گفت: گلاب سبب تقویت هضم و گوارش در انسان میشود و باعث میشود که فرد دچار ضعف و سوء هاضمه نشود.
امتیازی گفت: روزه داران میتوانند با دم کرده ترکیب به، سیب وگل محمدی با شیرین کننده مناسب روزه خود را باز کنند که باعث تعدیل حرارت بدن میشود.
انتهای پیام/ی