به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، هنوز یک هفتهای از سخنان رئیس جمهور با این مضمون که نگذاشتهاند در کشور قحطی بیاید هم نگذشته است که بازار مرغ در هرمزگان و شهر بندرعباس ملتهب شده و این محصول که شاید در این وضعیت بد معیشتی تنها نوع گوشتی است که شاید برخیها بتوانند برای پرهیز از نان خالی خوردن تامین کنند به شدت کمیاب شده است و اگر هم جایی یافت شود مردم باید برای آن صف بکشند.
روز گذشته ساعاتی قبل از افطار به بیش از ۸ مرغ فروشی سر زدیم، اما یا با عدم وجود مرغ مواجه شدیم و یا هم به دربهای بسته برخوردیم؛ صحبت با کسبه محل ما را مطلع از این موضوع کرد که مرغ در همان ساعات اولیه توزیع یعنی حدود ساعت ۸ صبح تا ۹ با صف مردم به پایان میرسد و در ساعات بعدی روز نمیتوان خبری از مرغ پیدا کرد.
برای اینکه چون و چرای ماجرا را مطلع شویم به سراغ مسئولین امر رفتیم تا علت واقعی این کمبودها را از زبان آنان بشنویم.
عباس زارعی معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان اظهار داشت: اگر بخواهیم بازار را به صورت روزانه رصد کنیم باید بگوییم ما در سال گذشته و در روزهای مشابه امسال نیز به همین میزان یعنی 90 تا 100 تن در روز بین مرغ فروشیها توزیع می کردیم.
او ادامه داد: شرایط به وجود آمده در کشور و بالارفتن قیمت گوشت و ماهی باعث شده است که مردم بیشتر به سوی مرغ تمایل پیدا کنند و همین امر و بالا رفتن مصرف مردم موجب شده تا مرغ عرضه شده در میادین جوابگوی نیاز بازار نباشد.
زارعی تاکید کرد: مشکل کمبود مرغ یک مشکل کشوری است و همه جا با آن دست و پنجه نرم میکنند و بازارهای استان های همجوار مانند کرمان، فارس و جنوب کرمان التهاب بیشتری نسبت به ما دارند اما با این وجود روزانه 80 تا 100 تن مرغ در استان هرمزگان تولید و روانه بازار میکنیم.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان هرمزگان بیان کرد: یکی دیگر از علتهایی که موجب شده است با کمبود مرغ مواجه شویم بالارفتن قیمت جوجه است با وجود اینکه قیمت جوجه 4 هزار و 500 تومان است اما تولیدکنندگان مرغ آن را با این قیمت که نه بلکه با قیمت بالای 6 هزار تومان تامین میکنند.
مشکل کمبود مرغ در سراسر استان حس میشود و مخاطبان این رسانه از سایر نقاط استان از جمله شهرستان جاسک کمبود مرغ را در ایام ماه رمضان گزارش کردهاند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ب