به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ گندم سیاه خامهای با قارچ برای تغذیه کودک، رژیمهای غذایی برای افزایش اشتها و همین طور برای افطاری بسیار مناسب است. و این سوپ کامل و پر انرژی تمام نیاز بدن را تامین میکند. اگر تصمیم داشته باشید سوپتان کمی پر کالریتر و مقویتر شود میتوانید از آب قلم یا آب گوشت برای پخت آن استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم:
۲ لیتر آب
۲۵۰ گرم قارچ
۱ عدد هویج
۵۰ میلی لیتر روغن مایع
½ قاشق مرباخوری ریحان خشک
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم شوید تازه
به مقدار لازم جعفری تازه
۲۰۰ گرم گندم سیاه
۱ عدد پیاز
۲ عدد سیب زمینی
½ قاشق مرباخوری آویشن خشک
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
گندم سیاه رو خوب بشورید و توی یک قابلمه بریزید و ۲ لیتر آب بهش اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و روی حرارت قرار بدید.
سیب زمینی رو بشورید، پوست بگیرید و به شکل مکعبی خرد کنید. هر وقت آب جوش اومد سیب زمینی رو بهش اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بذارید.
پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. تابه رو روی حرارت کم بذارید. مقداری روغن مایع توی تابه بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز رو بهش اضافه کنید تا تفت بخوره و به رنگ کاراملی در بیاد.
هویج رو پوست بگیرید و به شکل مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان میبره تا هویج نرم بشه.
قارچ رو بشورید و خرد کنید و به تابه اضافه کنید تا کمی تفت بخوره.
بعد از ۱۰ دقیقه سبزیجات رو به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه دیگه قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید.
به کمک یک گوشت کوب برقی تمام مواد توی قابلمه رو بکوبید تا پوره بشه.
قبل از اینکه قابلمه سوپ رو از روی حرارت بردارید مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن خشک، ریحان خشک، مقداری جعفری و شوید خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید. در صورت تمایل، خامه رو توی این مرحله به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ بجوش بیاد و قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
سوپ گندم سیاه خامهای با قارچ رو داغ سرو کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/