به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فوگازا نوعی غذای محبوب آژانتین است که یک نوع پیتزا هم محسوب میشود. البته یک پیتزای کاملا متفاوت. این پیتزا دو لایه خمیر پیتزا دارد که بین دولایه خمیر را با پنیر موزارلا پر میکنند و روی پیتزا را پیازهای خلالی میریزند و با پنیر پارمسان میپوشانند تا بعد از پخت یک لایه طلایی و برشته از پیاز و پنیر درست شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این پیتزای آرژانتینی آشنا شوید.
مواد لازم:
¼ پیمانه شیر
۲ و½ قاشق مرباخوری مخمر نان
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
¾ پیمانه آب
۲۲۰ گرم پنیر موزارلا
¼ پیمانه پنیر پارمسان
۲ قاشق مرباخوری شکر
۲ و¾ پیمانه آرد سفید
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد پیاز
۱ قاشق مرباخوری آویشن کوهی خشک
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر
دستور تهیه:
توی یک قابلمه کوچک شیر بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه و تقریبا به دمای ۴۰ درجه سانتیگراد برسه.
بعد از این که شیر گرم شد از روی حرارت بردارید و شکر بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. سپس ۲ و ۱/۲ قاشق مرباخوری مخمر روی شیر بپاشید. هم بزنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بذارید تا مخمر فعال بشه و حبابهایی روی سطح ایجاد بشه.
آرد سفید، روغن زیتون و نمک رو توی یک کاسه بریزید و با قاشق چوبی یا دستگاه خمیرزن هم بزنید. سپس مخلوط مخمر و شیر رو اضافه کنید و با قاشق یا همان دستگاه مواد رو مخلوط کنید. ۳/۴ پیمانه آب رو کم کم اضافه کنید. این خمیر باید نرم و کشدار باشه. اگر خمیر خیلی مرطوب و چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و اگه خیلی خشک بود کمی آب بریزید.
خمیر رو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دستگاه یا دست ورز بدید.
یک کاسه بردارید و با روغن زیتون چربش کنید. خمیر رو دور تا دور کاسه بچرخونید تا چرب بشه. سپس روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و بذارید استراحت کنه تا خمیر حجیم بشه حدود ۱ ساعت یا بیشتر زمان لازمه تا خمیر حجیم بشه.
در این حین که خمیر حجمش داره زیاد میشه ۱ عدد پیاز رو نازک برش بدید. پیازها رو به مدت ۳۰ دقیقه توی آب سرد خیس کنید و بعد با دستمال حولهای خشک کنید.
وقتی خمیر حجیم شد دستتون رو مشت کنید و به وسط خمیر فشار وارد کنید تا هواش خارج بشه. سپس خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و دور دستتون بچرخونید تا گرد بشه.
روغن زیتون رو توی یک قالب یا تابه ۳۰ سانتی بریزید و قالب رو چرب کنید. خمیر رو توی قالب با دستتون پهن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگه بذارید تا استراحت کنه.
خمیر رو تا کنارههای قالب پهن کنید. سطح میز کارتون رو کمی چرب کنید و بعد خمیر دیگه رو به اندازه دایرهای به قطر ۳۰ سانتی متر پهن کنید. سپس بذارید کمی استراحت کنه تا خودش رو بگیره.
فر رو روشن کنید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بذارید تا گرم بشه. ۱۷۰ تا ۲۲۰ گرم ورقههای پنیر موزارلا یا پنیر موزارلا رنده شده رو وسط خمیر بریزید. میتونید کمی پنیر پیتزا رنده شده هم اضافه کنید. خمیر پیتزا رو روی پنیر بذارید و لبههای دو تا خمیر رو روی هم فشار بدید تا کامل بسته بشه.
پیاز رو روی خمیر بریزید و روغن زیتون رو روی پیازها بریزید و در آخر ۱ قاشق مرباخوری آویشن کوهی خشک و ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان بهش اضافه کنید.
به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا طلایی بشه توی فر بذارید. ۳ دقیقه آخر شعله فر رو از بالا روشن کنید تا پیازها خوب طلایی بشه.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/