به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پرتسل از انواع نونهای خوشمزه ایه که به صورت بافت نرم یا سفت تهیه میشه. نونهای خونگی رو میتونید در انواع طعمهای مختلف و با روشهای متفاوتی تهیه کنید.
مواد لازم
۳.۵ پیمانه آب (ولرم)
۳ پیمانه آرد (معمولی)
۱ پیمانه آرد نان
۱ و ۱/۸ قاشق چای خوری خمیرمایه
۲ قاشق چای خوری شکر قهوهای
۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
به مقدار لازم شکر
به مقدار لازم دارچین
به مقدار لازم کره (ذوب شده)
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
خمیر مایه رو با نمک و شکر داخل ظرفی مناسب میریزیم و ۱.۵ پیمانه آب ولرم رو به مخلوط مواد اضافه میکنیم. آرد رو به آرومی به مخلوط خمیر اضافه کرده و ورز دیم. روی خمیر رو میپوشونیم.
خمیر رو توی مکانی گرم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا حجمش دو برابر بشه. دو پیمانه آب و دو قاشق چایخوری جوش شیرین رو داخل یه ظرف با هم ترکیب میکنیم.
بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر ورآمده رو روی سطح کار که آرد پاشی کردیم، قرار میدیم. خمیر رو به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
هر قسمت از خمیر رو به شکل بلند و باریک فرم میدیم. خمیرهای فرم داده شده رو به مخلوط جوش شیرین آغشته میکنیم. خمیرها رو داخل سینی فر قرار میدیم و به خمیرها ۱۵ دقیقه استراحت میدیم
بعد از زمان ذکر شده خمیر رو داخل فر که از قبل با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کردیم، به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده و اجازه میدیم تا خمیرها پخته بشن.
نونها رو از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم تا مقداری خنک بشن و روی نانها کره میمالیم و مخلوط شکر و دارچین الک شده رو روی نونها میریزیم.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/