به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توگی سرداغی غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.
مواد لازم
۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
۳۰۰ گرم ارزن خوراکی (بدون پوست)
۱۰۰ گرم عدس (پخته)
۲ قاشق سوپ خوری زعفران (حل کرده در آب)
۱ قاشق سوپ خوری نعناع داغ
۳ قاشق سوپ خوری سیر داغ
۳ قاشق چای خوری پیاز داغ
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
۵۰۰ میلی لیتر آب
۲۵۰ میلی لیتر کشک
نمک و فلفل (به میزان لازم)
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل رو توی تابهای میریزیم، گوشت رو به اون اضافه میکنیم و تابه رو روی اجاق میذاریم و با حرارت ملایم گوشت رو تفت میدیم.
آب رو به مواد اضافه کرده و صبر میکنیم تا بجوشه. ارزن خوراکی رو اضافه میکنیم و ۲۰ دقیقهٔ دیگه میجوشونیم تا بپزه.
عدس پخته رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. قابلمه رو از روی حرارت برمی داریم و کشک رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و به آرومی هم میزنیم.
اجاق رو خاموش میکنیم، در قابلمه رو میبندیم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم. غذا رو توی ظرف مناسبی میکشیم و روی اون رو با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین کرده و میل میکنیم.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/