در گزارش زیر طرز تهیه توگی سرداغی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توگی سرداغی غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.

مواد لازم

 ۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
 ۳۰۰ گرم ارزن خوراکی (بدون پوست)
 ۱۰۰ گرم عدس (پخته)
 ۲ قاشق سوپ خوری زعفران (حل کرده در آب)
 ۱ قاشق سوپ خوری نعناع داغ
 ۳ قاشق سوپ خوری سیر داغ
 ۳ قاشق چای خوری پیاز داغ
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۵۰۰ میلی لیتر آب
 ۲۵۰ میلی لیتر کشک
 نمک و فلفل (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید


دستور تهیه

پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل رو توی تابه‌ای می‌ریزیم، گوشت رو به اون اضافه می‌کنیم و تابه رو روی اجاق می‌ذاریم و با حرارت ملایم گوشت رو تفت میدیم.
آب رو به مواد اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا بجوشه. ارزن خوراکی رو اضافه می‌کنیم و ۲۰ دقیقهٔ دیگه می‌جوشونیم تا بپزه.
عدس پخته رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. قابلمه رو از روی حرارت برمی داریم و کشک رو اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و به آرومی هم می‌زنیم.
اجاق رو خاموش می‌کنیم، در قابلمه رو می‌بندیم و ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم. غذا رو توی ظرف مناسبی می‌کشیم و روی اون رو با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین کرده و میل می‌کنیم.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
France
ناشناس
۱۳:۴۱ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
سلام خیلی اش قشنگ وتمیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
خیلی ممنون باید خوشمزه باشه