رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: تا کنون ۹۵ درصد از رانندگان و شرکت‌های فعال در بخش مسافربری از تسهیلات اولیه نوسازی استفاده کرده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با اشاره به اینکه تا پایان امسال افزایشی در کرایه‌های بخش ناوگان مسافربری اعمال نخواهد شد، گفت: در صورت بهبود وضعیت شرایط کرونا و عادی شدن شرایط برای استفاده ۱۰۰درصدی از ظرفیت ناوگان، کرایه‌ها تعدیل خواهد شد.

او شرایط اقتصادی و نرخ تورم را نیز در تغییر نرخ کرایه‌های حمل‌ و نقل موثر دانست و افزود: به دلیل آنکه یارانه‌ای در خصوص تجهیزات به رانندگان تعلق نمی‌گیرد، تمامی هزینه‌های خرید و نگهداری ناوگان از مجموع کرایه‌های اخذ شده تامین می‌شود و بنابراین اگر شرایط فعلی اقتصادی همراه با شرایط کرونا بهبود یابد کرایه‌ها نیز تعدیل می‌شود.


بیشتر بخوانید


امانی با بیان اینکه طرح نوسازی ناوگان مسافربری از جمله سواری کرایه، مینی‌بوس، ون و اتوبوس از برنامه‌های کاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در سال ۱۴۰۰ است و ۹۵ درصد از رانندگان و شرکت‌های فعال در بخش مسافربری نیز از تسهیلات اولیه نوسازی استفاده کرده اند، اضافه کرد: برای اعطای تسهیلات جدید در قالب وام‌های کم‌بهره رایزنی‌هایی با سازمان برنامه و بودجه انجام شده است که نتایج آن در آینده اعلام خواهد شد.

او به ایمن سازی جاده‌ها به ویژه راه‌های شریانی کشور به عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی تا پایان دولت دوازدهم اشاره کرد و ادامه داد: عملیاتی همچون لکه‌گیری، تعریض، نصب نیوجرسی و جداکننده عبور و مرور در جاده‌هایی که نیمه‌کاره باقی مانده است هرچه سریع‌تر با اختصاص اعتبارات به پایان خواهد رسید و در این مدت بیش از ۲۵۰ نقطه حادثه‌خیز نیز رفع می‌شود.

امانی تکمیل ساختمان پاسگاه‌های پلیس‌راه و بازسازی راهدارخانه‌ها را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار دانست و گفت: اقدامات لازم برای احداث ۳۵ پاسگاه جدید تا پایان سال ۱۴۰۰ به‌زودی آغاز می‌شود.

او با اشاره به اینکه سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور از طریق طرح ابرار آماده آسفالت است افزود: هم‌اکنون ۴۰۰ مجتمع خدماتی رفاهی نیز در حال ساخت است که امید می‌رود تا پایان دولت با همکاری مطلوب بخش خصوصی ۱۰۰ مجتمع به بهره‌برداری برسد.

امانی درباره توسعه پایانه‌های مرزی نیز به بهره‌برداری از ۲ پایانه جدید در مرز ایران و پاکستان در چهار ماه گذشته اشاره کرد و یادآور شد: طرح جامع پایانه مرزی «رازی» در آذربایجان غربی تا پایان تیرماه افتتاح می‌شود و طرح‌های ایمن‌سازی محور‌های منتهی به مرز‌ها نیز در حال اجراست.

او، قیر را از ابزار‌های اصلی برای اجرای طرح‌های راهداری و راه‌سازی عنوان کرد و افزود: ۴۸ درصد از ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده برای تامین قیر در بودجه ۱۴۰۰ مربوط به وزارت راه و شهرسازی است که در صورت تخصیص این اعتبار بخشی از نیاز‌های راه‌سازی و راهداری کشور در سال جاری برطرف می‌شود.

امانی همچنین به شکل‌گیری فعالیت‌های خیری راه و ترابری در استان‌های بوشهر، هرمزگان، فارس و چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: از ظرفیت‌های سازمانی برای کمک به توسعه این امر خداپسندانه استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.