به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، معاون مدیریت بر مواد غذایی فرآوردههای طبیعی، سنتی ومکمل معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه بیشترین آمار تخلفات در عطاریها و مواد آرایشی و بهداشتی است گفت: برخی از عطاریها اقدام به فروش داروهای دست ساز و تقلبی و حتی قرصهای روان گردان میکنند که با آنها بطور جدی برخورد میشود.
ناصری با اشاره به اینکه مردم نباید به کسانی که تخصصی در زمینه پزشکی ندارند اعتماد کنند گفت:سال گذشته بیش از ۵ هزار بازدید از مراکز عرضه مواد آرایشی بهداشتی، عطاریها، فروشگاههای مواد غذایی و باشگاههای ورزشی در استان کرمانشاه انجام شده است.
معاون مدیریت بر مواد غذایی فرآوردههای طبیعی سنتی ومکمل معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در جریان این بازدیدها ۱۰۰ پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.
ناصری به مردم توصیه کرد در هنگام خرید مواد آرایشی بهداشتی به پروانه ساخت یا برچسب اصالت کالا توجه داشته باشند.
او با اشاره به اینکه فرآیند تولید کالاهای سلامت محور زیر نظر کنترل و نظارت بهداشت یک مقوله جهانی است خاطر نشان کرد: در این نظارتها نوع ماده اولیه مورد استفاده در تهیه محصول با دقت بررسی می شود در حالی که در مورد کالاهای قاچاق این نظارتها وجود ندارد.
ناصری افزود: ورود کالاهای قاچاق سلامت محور به داخل کشور با قیمت ارزان ، محصولات کارخانه های داخلی را از گردونه رقابتها حذف میکند و بیکاری جوانان را در پی دارد.
انتهای پیام/ز