اقوام مختلف ایرانی آداب و رسوم مخصوصی را برای ماه رمضان دارند که آش امام و دیماج دو وعده غذایی مقوی در این ماه مبارک زینت‌بخش سفره‌های قزوینی هاست.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، آش امام یکی از بهترین غذا‌های سنتی قزوینی‌ها است که در مناسبات مختلف مذهبی، از جمله ماه مبارک رمضان طبخ می‌شود.

این آش بنا به آب قلم و گوشتی که در آن به کار برده می‌شود نیز طعمی بی‌نظیر دارد و برای تقویت روزه‌داران در وعده افطاری پیشنهاد بسیار خوبی است.

گوشت گوسفندی، برنج، بلغور، انواع حبوبات، پیازداغ ،روغن و ادویه مواد اولیه این آش سنتی را تشکیل می‌دهد.

دیماج، گل سرسبد سفره‌های افطار قزوینی‌ها به شمار می‌رود و این غذای ساده، اما مقوی، با دستور‌های متنوعی تهیه می‌شود که مواد اصلی تشکیل دهنده آن شامل تکه‌های نان، سبزی، پنیر، پیازداغ و گردو است.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار