ناسا مردم و رسانه ها را به تماشای بازگشت مأموریت سیارک ها به زمین دعوت می کند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ناسا از عموم مردم و رسانه‌ها دعوت می‌کند تا اولین ماموریت بازگشت نمونه سیارکی خود را که در ساعت ۴ بعدازظهر با گذشت دو سال به طول انجامیده بود، مشاهده کنند. علاقه مندان می‌توانند روز دوشنبه، ۱۰ مه، در تلویزیون ناسا، برنامه ناسا و وب سایت آژانس این رویداد را مشاهده کنند. عموم مردم می‌توانند با استفاده از هشتگ #ToBennuAndBack از حساب‌های اینستاگرام، توئیتر و فیسبوک سیستم خورشیدی ناسا را دنبال کنند و با اظهار نظر در اینستاگرام بین ساعت ۱۲ شب درباره ماموریت سوال کنند که در نهایت پاسخ‌ها در ۱۱ مه به داستان‌های اینستاگرام سیستم خورشیدی ناسا ارسال می‌شوند.

مبدا، تفسیر طیفی، شناسایی منابع، امنیت، Regolith Explorer (OSIRIS-REx) اولین ماموریت ناسا است که از یک سیارک نزدیک به زمین بازدید می‌کند، سطح را بررسی می‌کند و نمونه‌ای را برای تحویل به زمین جمع می‌کند. در طول پخش، دانشمندان تصاویر جدیدی را از آخرین پرواز سیارک بنو در ماموریت کشف می‌کنند و در مورد لحظات پرتنش نمونه برداری در اکتبر ۲۰۲۰ بحث می‌کنند. این پخش همچنین نحوه مهندسی تیم برای خارج کردن از چالش‌هایی را که ماموریت آن را تهدید می‌کند، پوشش می‌دهد.

دعوت ناسا لز مردم برای تماشای بازگشت فضاپیمایش

تقریباً در ساعت ۴:۱۶ بعد از ظهر EDT، اتاق کنترل OSIRIS-REx واقع در Lockheed Martin، در Littleton، کلرادو، تأییدیه‌ای دریافت می‌کند که فضاپیما راننده‌های اصلی خود را برای دور کردن از مدار سیارک بنو شلیک کرده است، تقریباً ۱۶ دقیقه پس از آن اتفاق خواهد افتاد.

هیچ راهی مستقیم به زمین وجود ندارد. مانند یک بازیکن خط حمله که یک پاس بلند را به جایی که در آینده گیرنده است، می‌اندازد، OSIRIS-REx نیز در حال سفر به جایی است که زمین در آن قرار دارد. این فضاپیما دو بار دور خورشید می‌چرخد ​​و ۱.۴ میلیارد مایل (۲.۳ میلیارد کیلومتر) مسافت را طی می‌کند تا با زمین همگام شود.

فضاپیما OSIRIS-REx بزرگترین نمونه جمع آوری شده توسط مأموریت ناسا از زمان بازگشت فضانوردان آپولو با سنگ‌های ماه را باز می‌گرداند. دانشمندان قصد دارند با تجزیه و تحلیل نمونه، از شکل گیری منظومه شمسی و توسعه زمین به عنوان یک سیاره قابل سکونت مطلع شوند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار